slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων - ΠΛΗΝ ΜΑΝΙΟΥ - στην Πάρο



Το Σάββατο 20/4/2019 περιόδευσαν στην Πάρο οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος.
Στην Πάρο συναντήθηκαν διαδοχικά με τον λιμενάρχη, τον αστυνομικό διοικητή, τον δήμαρχο, Μ. Κωβαίο και τον έπαρχο, Κ. Μπιζά, ενώ επισκέφθηκαν και το Κέντρο Υγείας όπου συνομίλησαν με τον επιστημονικό διευθυντή Γ. Τζανίδη. Ακόμα, επισκέφθηκαν τη Νάουσα όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους.

Στις συναντήσεις αυτές συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα βασικά προβλήματα των υπηρεσιών του νησιού, ενώ στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έγινε αλληλοενημέρωση για τα έργα που χρηματοδοτούνται από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους. Πρόκειται συνολικά για 18 έργα συνολικού προϋπολογισμού 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου των βουλευτών «[…] Ο απολογισμός στο Κέντρο Υγείας είναι απόλυτα θετικός αφού από το 2015 μέχρι σήμερα έχουν προσληφθεί, εκτός των αγροτικών, 5 ιατροί ειδικοτήτων και πολύ σύντομα επίκειται η ολοκλήρωση της πρόσληψης άλλων 2, ενώ έχουν σχεδόν καλυφθεί και οι θέσεις νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού».



Τέλος, οι βουλευτές μίλησαν σε εκδήλωση στην Παροικιά (στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος»), όπου αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος γύρω από την κρισιμότητα των ευρωεκλογών, τις πολιτικές εξελίξεις, τις πολιτικές νησιωτικότητας και τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: