slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Πνοή δημιουργίας νοτίου Αιγαίου» η νέα παράταξη του Χαράλαμπου Κόκκινου. Ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του από την γέφυρα Κρεμαστής

 

Την κάθοδό του στις εκλογές ανακοίνωσε πριν από λίγο ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος.

Πλαισιωμένος από υποψήφιους της παράταξής του που ονομάζεται «Πνοή δημιουργίας νοτίου Αιγαίου ελληνικό αρχιπέλαγος ενωμένοι νησιώτες» έκανε γνωστό ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα δώσει στη δημοσιότητα και ονόματα, καθώς το ψηφοδέλτιο έχει καταρτιστεί σε ποσοστό 80% τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και στις Κυκλάδες.https://www.rodiaki.gr/article/412419/pnoh-dhmioyrgias-notioy-aigaioy-h-nea-parataxh-toy-xaralampoy-kokkinoy

Όπως είπε από τη γέφυρα Κρεμαστής από όπου έγινε η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, η παράταξη φιλοδοξεί υπηρετώντας του νησιώτες μας να δώσει τη μάχη ώστε να βελτιώσει τη ζωή τους. Να δώσει τη μάχη ενάντια στην παρακμή και την οπισθοδρόμηση να δώσει αγώνα ώστε να βάλει ένα λιθαράκι για να πάει ο τόπος μπροστά, καθώς θα είναι δύναμη προοπτικής και δημιουργίας.



Αναφερόμενος στο λόγο για τον οποίο η ανακοίνωση έγινε από τη συγκεκριμένη περιοχή ο κ. Κόκκινος δήλωσε τα εξής: «Εμείς είμαστε κοντά στην κοινωνία εκεί που υπάρχουν τα προβλήματα γι΄αυτό και δώσαμε τη συνέντευξη εδώ. Γι’ αυτό είμαστε διαφορετικοί. Η γέφυρα Κρεμαστής αποτελεί μνημείο πολιτικής αναποτελεσματικότητας, σε αυτό επένδυσε πολιτικά η περιφερειακή αρχή πριν πέντε χρόνια και δυστυχώς δεν έγινε.

Η δική μας παράταξη υπόσχεται και δεσμεύεται ότι το πρώτο έργο που θα ξεκινήσει θα είναι η γέφυρα Κρεμαστής. Απέναντί μας επίσης είναι το ελληνικό αρχιπέλαγος το οποίο κακοί γείτονες αμφισβητούν και στέλνουμε και εκεί το μήνυμά μας, ότι είμαστε ειρηνικός λαός που σέβεται τις συνθήκες αλλά θα διαφυλάξουμε και την εθνική μας κυριαρχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: