slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημήτρης Βασαλάκης ΜΕΛΟΣ ΟΜ ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέμματα o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανιος


Σε συνέντευξή μου σε ραδιοφωνική εκπομπή είχα κατακρίνει ως πρωτόγνωρη και ως «ύβριν» προς την αυτονομία της τοπικής αυτοδιοίκησης την ενέργεια του βουλευτή κ. Μανιού του ΣΥΡΙΖΑ να ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ την στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Λ. Χατζηανδρέου (χωρίς καν ο ίδιος ο υποψήφιος να έχει μέχρι τότε τοποθετηθεί δημόσια). Την επόμενη μέρα και στην ίδια εκπομπή, ο βουλευτής απάντησε αποκαλώντας με ψεύτη και διαστρεβλώνοντας σκοπίμως τα λεγόμενά μου αφού ισχυρίστηκε ότι εκείνος δεν ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ υποψήφιο επιβεβαιώνοντας, φυσικά, ότι τον ανακοίνωσε.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι κατά την Γενική Συνέλευση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, στην οποία ο ίδιος έλαβε μέρος και ψήφισε, ετέθη στην ψηφοφορία και το όνομα του ανεξάρτητου υποψηφίου Βασίλη Βρούτση.
ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ
Το ότι είναι χοντροκομμένο ψέμα μπορεί να επιβεβαιωθεί από τα πρακτικά (γραπτά και ΗΧΗΤΙΚΑ), από τους 36 ψηφίσαντες, αλλά και από την προεδρεύουσα τη συνέλευση κ. Θέκλα Κίζη-Χατζηανδρέου.
Η υποστήριξη της υποψηφιότητας του εκλεκτού του βουλευτή κ. Μανιού με τέτοιες μεθόδους, αποτελεί σοβαρό πλήγμα όχι μόνο στην αυτονομία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά αποτελεί και βάναυση προσβολή του βουλευτικού αξιώματος.
Κρίμα. 

Δημήτρης Βασαλάκης

ΜΕΛΟΣ ΟΜ ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»
ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΒΡΟΥΤΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: