slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΕ.ΚΙ.Ν.: Νέος πρόεδρος ο Αντώνης Σέργης


Και το όνομα αυτού…
Αντώνης Σέργης. Αναφερόμαστε στον νέο πρόεδρος της Περιβαλλοντικής Κίνησης Νάξου (ΠΕ.ΚΙ.Ν.) όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Διοικητικού Συμβουλίου μετά το πέρας της εκλογικής αναμέτρησης της 13ης Μαρτίου 2019… Εκλογές που έγιναν στο Δημαρχιακό Μέγαρο και έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο με βάση την εικόνα που έχουμε από τα δύο προηγούμενα (2015 – 2017).
.


Πρόεδρος λοιπόν, ο Αντώνης Σέργης που διαδέχεται τον Ιωάννη Μπαρδάνη στην πρώτη συνεδρίαση όπου και έχουμε παραδοσιακά τη συγκρότηση σε σώμα… Από εκεί και πέρα, η Άννα – Μαρία Κουμανούδη είναι η Αντιπρόεδρος, ο Βασίλης Κρασσάς Α’ Γραμματέας και η Παναγιώτα Καραμάνη Β’ Γραμματέας, ταμίας ο Μιχάλης Κοκκολιός και μέλη η Ηλέκτρα Φραγκίσκου και Κωνσταντίνος Μακρυδημήτρης.
Σε σχέση με το προηγούμενο Διοικητικό συμβούλιο, έχουν μείνει τρία πρόσωπα, ο Αντώνης Σέργης που ήταν Γραμματέας Β, η Ηλέκτρα Φραγκίσκου που ήταν Γραμματέας Α και ο Κωνσταντίνος Μακρυδημήτρης που ήταν και πάλι μέλος.
Και τέλος σε σχέση με τα επτά μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (με 2ετή θητεία) η Ηλέκτρα Φραγκίσκου είναι η παλαιότερη έχοντας συμμετοχή και στο συμβούλιο του 2015 (τότε πρόεδρος ο κος Κατσουρός) και με την κα Φραγκίσκου και τότε Γραμματέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: