slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου με την Λαϊκή Συσπέιρωση, Γιάννη Ντουνιαδάκη στη Νάξο



Τη Νάξο επισκέφθηκε το διήμερο Πέμπτη-Παρασκευή 7 και 8 Μάρτη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, υποναύαρχος ε.α ,Γιάννης Ντουνιαδάκης.

Κατά την παραμονή του στο νησί έδωσε συνέντευξη στους τοπικούς Ρ/Σ, από κοινού με τον υποψήφιο δήμαρχο Κορρέ Γιάννη  και περιόδευσε, στο Λιμεναρχείο, το Νοσοκομείο-Κ.Υ, στην Πυροσβεστική, στην Αστυνομία, σε υπηρεσίες της Περιφέρειας.
 Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Ντουνιαδάκη συνόδευαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Γιάννης Κορρές, υποψήφιοι  σύμβουλοι στην......
Περιφέρεια  και  στο Δήμο και στελέχη του ΚΚΕ.
Κατά την περιοδεία και τη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναδείχτηκαν τα προβλήματά τους, καθώς και του νησιού γενικότερα. 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Ντουνιαδάκης, ανέδειξε ιδιαίτερα, τις αιτίες αυτών των προβλημάτων, τους κίνδυνους που εγκυμονούν οι εξελίξεις στο Αιγαίο και όχι μόνο.

Τόνισε ότι η μόνη διέξοδος για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα του μόχθου και της εργασίας, βρίσκεται στη διεκδίκηση, τη συλλογική δράση, στην αγωνιστική στάση ζωής και στη συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Κάλεσε μπροστά στις εκλογές να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ παντού και στην Περιφέρεια και το Δήμο το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: