slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Βρούτσης: Συντριπτικά οι Έλληνες έχουν γυρίσει την πλάτη στον κ. Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ

Η θέση της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές, ήταν και είναι, όσο το δυνατόν συντομότερα για το καλό του τόπου, για να βελτιώσουμε όλους τους δημοσιονομικούς δείκτες, για να πάει καλύτερα η Ελλάδα, για να φύγει αυτό το μολυμένο πολιτικό και οικονομικό κλίμα από τη χώρα μας,
επισήμανε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου. Εμείς προκαλούμε τον κ. Τσίπρα γνωρίζοντας ότι στη βάση της κοινωνίας υπάρχει τεράστια δυσαρμονία μεταξύ του 151 για την ψήφο εμπιστοσύνης και της πραγματικής επιθυμίας των Ελλήνων, οι οποίοι συντριπτικά έχουν γυρίσει την πλάτη στον κ. Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο βουλευτής...



Αναφερθείς ο κ. Βρούτσης στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, είπε ότι η Νάξος και οι Κυκλάδες είναι ανάμεσα στις περιοχές της χώρας που έδωσαν αίμα και θυσιάστηκαν για τη Μακεδονία, όπως οι δικοί του παπούδες, και διερωτήθηκε γιατί έδωσαν αυτή τη μάχη οι πρόγονοί μας, για να έρθει ένα αριστερό κόμμα οι πολιτικοί πρόγονοι του οποίου δεν μιλούσαν για παραχώρηση ονόματος, αλλά και για γεωγραφική παραχώρηση της Μακεδονίας, σημειώνοντας δε ότι έχουν ευθύνες και όσοι τους ψήφισαν.

Ο μέσος πολίτης έχει καταλάβει ότι παραδίδεται η μακεδονική ταυτότητα, παραδίδεται η μακεδονική γλώσσα και δεν είναι τυχαία η αντίδραση του κόσμου στη Συμφωνία των Πρεσπών, πρόσθεσε ο βουλευτής, παραπέμποντας στις δημοσκοπήσεις που αποτυπώνουν ότι το 83% του κόσμου διαφωνεί.

Ο Γιάννης Βρούτσης σχετικά με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές, ανέφερε, ότι εκτός του δεδομένου ότι όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές θα είναι και πάλι υποψήφιοι, όπως και ο ίδιος στο νομό Κυκλάδων, τα ψηφοδέλτια θα ανακοινωθούν αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών.

Σημείωσε δε ότι το ενδιαφέρον των υποψηφίων είναι αυξημένο και αυτό συμβαίνει όποτε ένα κόμμα βρίσκεται σε ανοδική πορεία οπότε σχηματίζεται και μια προοπτική εκλογής.

Ο Γιάννης Βρούτσης το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί τη Σύρο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κέα και τη Νάξο, όπου θα παρευρεθεί και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των οργανώσεων της ΝΔ.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε δημόσια τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την ανταπόκριση στην πρόσκλη - αίτημα που υπέβαλε προς τον ίδιο και προς το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, αλλά και τον πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου και συγκαλείται το πρωί της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου στην Αθήνα κοινή συνεδρίαση για το μεγάλο θέμα των δασικών χαρτών.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο Γιάννης Βρούτσης



Newsroom Cyclades Voice

Δεν υπάρχουν σχόλια: