slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Β. Κρασσάς: Θα βρεθεί λύση με την ΕΑΣ Νάξου για το γάλα - Θα είμαι υποψήφιος με το Δημήτρη Λιανό

Ο Βασίλης Κρασσάς
(Φωτογραφία: Cyclades Voice)
Στην ενημέρωση που είχε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρη Καπούνη, μόλις ο ίδιος πληροφορήθηκε για την απόφαση της Ένωσης να μειώσει από την 1η Φεβρουαρίου κατά 5 λεπτά το κιλό την τιμή αγοράς του πρόβειου γάλακτος από τους παραγωγούς, καθώς και στη συνάντηση που διεξήχθη με τους παραγωγούς της περιοχής την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στο Φιλώτι, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου και πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Φιλωτίου, Βασίλης Κρασσάς, μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου. Ο κ. Κρασσάς μίλησε ακόμη για την πορεία των θεμάτων που απασχολούν το χωριό και για την υποψηφιότητά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον υποψήφιο δήμαρχο, Δημήτρη Λιανό...

Σχετικά με τη συνάντηση που διεξήχθη μεταξύ των παραγωγών Φιλωτίου και Δαμαριώνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντας σύμβουλο της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρη Καπούνη και το διευθυντή παραγωγής, Μιχάλη Βερνίκο, ο κ. Κρασσάς επισήμανε ότι ανταλλάχθηκαν απόψεις για το θέμα της μείωσης της τιμής του πρόβειου γάλακτος, υπογραμμίζοντας πως οι παραγωγοί έχουν δίκιο γιατί δεν αντέχουν μείωση της τιμής που αγοράζει το γάλα η ΕΑΣ Νάξου.

"Ότι αγοράζει ο παραγωγός η τιμή ανεβαίνει και ότι πουλάει ο παραγωγός η τιμή μειώνεται. Και στα κρέατα και στα τυριά και στο γάλα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λέγοντας ότι οι παραγωγοί είναι αναμενόμενο να αντιδρούν στη μείωση της τιμής, σημείωσε ότι η κάθε πλευρά παρουσίασε τις απόψεις της, αλλά δεν ελήφθη κάποια απόφαση, γι αυτό και θα υπάρξει και άλλη συνάντηση.

Ο Βασίλης Κρασσάς, εξέφρασε την άποψη ότι ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου, θα καταφέρει τελικά να μη γίνει η μείωση της τιμής.

Ο κ. Καπούνης είναι δυνατός και θα τα καταφέρει να μη μειωθεί η τιμή, σημείωσε, προσθέτοντας ότι είναι καλό να συζητούνται όποια θέματα προκύπτουν γιατί έτσι μπορεί να βρεθεί η καλύτερη λύση, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές.

"Θα είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Λιανού"

Ερωτηθείς ο πρόεδρος του Φιλωτίου αν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, απάντησε ότι θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Λιανού, σημειώνοντας ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι στο δημοτικό ή στο τοπικό ψηφοδέλτιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "όπου με χρειάζεται το χωριό μου, όπου το χωριό μου θέλει να είμαι, εκεί θα είμαι".

Στο ερώτημα αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία των έργων που είχαν προγραμματιστεί και υλοποιήθηκαν μέχρι σήμερα, ο Βασίλης Κρασσάς, λέει, ότι δεν είναι ικανοποιημένος σε όλα, όμως δεν επιθυμεί να αποδώσει ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα.

Παράλληλα όμως επισημαίνει ότι είναι ικανοποιημένος για όσα έγιναν και νιώθει υπερήφανος που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας ως προέδρου.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο Βασίλης Κρασσάς
 


Newsroom Cyclades Voice

Δεν υπάρχουν σχόλια: