slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fake News για... Πούλιτζερ από Μαξίμου, «Δημοκρατία» και Βαξεβάνη: Ακόμη και η φωτογραφία με τα εκατομμύρια ευρώ ήταν… μαϊμού! (εικόνες)


Κόλαση κυριολεκτικά γίνεται τις τελευταίες ώρες στα Social Media από το απίστευτο Fake News της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας "Δημοκρατίας" του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη, με τα (υποτιθέμενα) 19 εκατομμύρια ευρώ που που (δήθεν) βρήκαν οι διωκτικές αρχές στο... στρώμα πρώην μεγαλόσχημου στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Τέτοια πρωτοφανή Δημοσιογραφική Απάτη - σε πρωτοσέλιδο θέμα μάλιστα - δεν θυμόμαστε να έχει αναπαραχθεί τα τελευταία χρόνια ακόμη και στα πλέον ακραία και αναξιόπιστα περιθωριακά έντυπα.

Γι αυτό και σίγουρα η "Δημοκρατία" μετά το σημερινό της... αποκλειστικό πρωτοσέλιδο διεκδικεί με το σπαθί της το Πούλιτζερ των φετινών Fake News.

Η "Δημοκρατία" η οποία δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είναι η "επίσημη αγαπημένη" του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.


Του Αλέξη Τσίπρα δηλαδή, του Πάνου Καμμένου αλλά κυρίως του Μίμη Παπαγγελόπουλου του ανθρώπου για όλες τις καθεστωτικές "δουλειές" στην Δικαιοσύνη - σύμφωνα με την εισαγγελέα Ελένη Ράϊκου - γνωστού και ως "Ρασπούτιν".

Και αυτό δεν το λέμε εμείς - αν και χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει - αλλά η Νέα Δημοκρατία, που με επίσημες ανακοινώσεις ή διαρροές της, έχει χαρακτηρίσει τον συγκεκριμένο εκδοτικό όμιλο ως "Δούρειο Ιππο" του Τσίπρα και του Καμμένου.

Από εκεί και πέρα για την σημερινή "μαϊμουδιά" της η εφημερίδα θα κριθεί από τους αναγνώστες της.

Το σίγουρο είναι πως το σύστημα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ του Μαξίμου, μπροστά στην απόλυτη κατάρρευση που έρχεται για το Καθεστώς - και μέσα από το σημερινό "μαϊμού" πρωτοσέλιδο της "Δημοκρατίας" - αποδεικνύει τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟ του καταφεύγοντας σε Fake News επιπέδου troll Β΄Εθνικής.




Το άρθρο της «Δημοκρατίας», αναπαράχθηκε από πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες που παίρνουν γραμμή από Μαξίμου , όπως το documentonews.gr, tribune.gr, star.gr, pronews.gr, aftodioikisi.gr, kontranews.gr, e-radio.gr κτλ.





Το Γρ. Τύπου της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι: «Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.»


Ενώ ακόμα και η «αποκλειστική φωτογραφία» της φυλλάδας είναι εικόνα αρχείου που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο





Δεν υπάρχουν σχόλια: