slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παντελής Μπαφίτης Μέλος ΝΟΔΕ Κυκλάδων Ν.Δ. :Βαθύτατα αντιδημοκρατική η πρωτοβουλία της Προέδρου της Τ.Ο. Πάρου-Αντιπάρου


H χθεσινή πρωτοβουλία της Προέδρου της Τ.Ο. Πάρου-Αντιπάρου, να επιτρέψει σε ένα μη θεσμικό πρόσωπο να εμφανιστεί ως κομματικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και να καταθέσει στεφάνι στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής μας επετείου είναι πρωτοφανής, απαράδεκτη και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η Ν.Δ.  Πρόκειται για μια ενέργεια βαθύτατα αντιδημοκρατική, που ακυρώνει τις θεσμικές διαδικασίες, προσβάλει όλα τα μέλη του Δ.Σ. της τοπικής οργάνωσης, όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της παράταξης μας στις Κυκλάδες και αμαυρώνει την εικόνα της Τ.Ο. ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ.
Ως εκλεγμένο μέλος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, νιώθω οργή, ντροπή και αισθάνομαι την ανάγκη να καταδικάσω τέτοιες αντιδεολογικές μεθόδους και πρακτικές που μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν τις παραδοσιακές δημοκρατικές διαδικασίες της παράταξής μας. Και αυτό απλά και μόνο για την προώθηση προσωπικών προτιμήσεων και φιλοδοξιών.
Η Νέα Δημοκρατία σε όλη την ιστορική της διαδρομή έχει
αποδείξει, ότι αποτελεί δύναμη ευθύνης και πολιτικής σταθερότητας και οφείλουμε να μην επιτρέψουμε σε καμία και σε κανέναν να προσβάλλει τις αρχές και τις αξίες που την ανέδειξαν ως κορυφαία πολιτική παράταξη στην πατρίδας μας.
Παντελής Μπαφίτης
Μέλος ΝΟΔΕ Κυκλάδων Ν.Δ.
Υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα



Δεν υπάρχουν σχόλια: