slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα... φανερά τετ-α-τετ Βερύκιου-Καρτερού-Τόσκα




Δεν έχουν τέλος οι... φανερές και μη συναντήσεις του επικεφαλής του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου, Θανάση Καρτερού με εκπροσώπους των media, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την μιντιακή προστασία της παρέας του Μαξίμου.

Σε ένα από τα τελευταία του ραντεβού, ο Καρτερός εθεάθη σε γνωστό στέκι του Παγκρατίου να απολαμβάνει τον καφέ του παρέα με τον Δήμο Βερύκιο.

Ο Αντιπρόεδρος του Alpha εκφράζει σταθερά, είτε από την τηλεόραση είτε από το ραδιόφωνο της Κάντζας, καλές απόψεις για τους κυβερνώντες, επηρεασμένος προφανώς και από το γεγονός ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο, καθώς είναι για χρόνια στο ρεπορτάζ Άμυνας.

Στην παρέα του Παγκρατίου, όπως φαίνεται και από την εικόνα που δημοσίευσε το «Secret» των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ», ήταν και ο -απογοητεύμενος από το «άδειασμα» του Μαξίμου- πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Οι τρεις τους τα είπαν για αρκετή ώρα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτή η υπερκινητικότητα που αναπτύσσει εσχάτως ο Θανάσης Καρτεράς, σε ό,τι αφορά τις επαφές του με παράγοντες των MME, καταδεικνύει αφενός ότι στο Μαξίμου προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο και αφετέρου πως ο ίδιος έχει αναλάβει κάποιες από τις αρμοδιότητες ενός εκ των παιδιών του πρωθυπουργικού Μεγάρου δηλαδή του Δημήτρη Τζανακόπουλου.


ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: