slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σπυράκη: «Ο Κοτζιάς δεν εκπροσωπεί την κυβέρνηση συνολικά» (vd)




Με αφορμή τα τελευταία κρούσματα εγκληματικότητας, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη με δηλώσεις της στο τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ, τόνισε ότι «η γενικευμένη ανομία είναι πρόβλημα πολιτικής».


Επίσης μιλώντας για την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά τόνισε ότι «ο ΥΠΕΞ δεν αρχίζει τις ενημερώσεις από τον Πάνο Καμμένο, με δεδομένο ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, επιμένει στη μη χρήση του όρου «Μακεδονία» ή «παραγωγών του».
«Το επίπεδο του Κοτζιά δεν ξεπερνά αυτό του τομεάρχη»

«Η άρνηση Μητσοτάκη συνίσταται στο γεγονός κατ’ αρχήν ότι την κυβέρνηση δεν την εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή ο κ. Κοτζιάς, παρά μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Θεσμικά λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώνεται μόνο από τον πρωθυπουργό. Ο Κ. Κοτζιάς εκπροσωπεί το μερίδιο της κυβέρνησης, που αυτή τη στιγμή συμφωνεί με την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κοτζιάς δεν εκπροσωπεί το όλον της κυβερνητικής πλειοψηφίας, διότι ο μικρός εταίρος λέει άλλα για το μείζον εθνικό θέμα. Η ΝΔ δέχθηκε την ενημέρωση, αλλά στο επίπεδο του κ. Κοτζιά που δεν είναι από το επίπεδο του τομεάρχη Εξωτερικών. Ο Κ. Μητσοτάκης θα ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό γι’ αυτό το θέμα και όχι από τον ΥΠΕΞ» υπογράμμισε το στέλεχος της ΝΔ.


http://dai.ly/x6h7llp

Δεν υπάρχουν σχόλια: