slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την Κυριακή 18 Μαρτίου οι εκλογές του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης Νάξου

Τo Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» πραγματοποιεί αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού συμβουλίου την ερχόμενη Κυριακή.
Μέλη του Σωματείου είναι όλοι οι ιδιοκτήτες  επιχειρήσεων καταστημάτων Μαζικής Εστίασης-Υγειονομικού ενδιαφέροντος  ή μέλη εταιρειών αυτών (Εστιατόρια, Καφέ, Μπαρ, Ουζερί, Καφενεία, Ζαχαροπλαστεία. Ταβέρνες, Σνακ Μπαρ, Κέντρα Διασκέδασης, Αναψυκτήρια κλπ) τα οποία δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη της ταυτότητάς τους.  Το Σωματείο διοικείται από 7μελές συμβούλιο τριετούς θητείας όπως ορίζεται από το καταστατικό περί επαγγελματικών συνδικαλιστικών Σωματείων.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου (στον Περιφερειακό Χώρας-Εγγαρών μετά το Επιμελητήριο πριν το κατάστημα Ηλεκτρικών ειδών Μαρούλη) την ερχόμενη Κυριακή 18/3/2018 από τις 10:00-16:00.
Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές  στα γραφεία του Συλλόγου καθημερινά 10:00-14:00 ή στα.....
τηλέφωνα 2285022747 (Απόστολος Καρεγλάς) & 2285023858 (Γιάννης Παπαδόπουλος).
Η παρουσία όλων των επαγγελματιών είναι  επιβεβλημένη . Ο κλάδος χρειάζεται συστράτευση, αλληλεγγύη , συνεργασία και προστασία προκειμένου να σταθεί στο ύψος των εξαιρετικά δύσκολων περιστάσεων που βιώνουμε.

Το απερχόμενο Δ.Σ          
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: