slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό


Κριτική στον διορθωτικό ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε πριν από λίγο ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Με σκωπτικό ύφος σχολιάζει τον ανασχηματισμό, τον οποίο θεωρεί τον τελευταίο της πρωθυπουργικής θητείας του Αλέξη Τσίπρα η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη η οποία αναφέρει: «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του. Αν μη τι άλλο o κ.Τσιπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Για ανασχηματισμό «επιδότησης ενοικίου» κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «ο ανασχηματισμός της επιδότησης ενοικίου, οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου, τον κ. Φώτη Κουβέλη.»

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει ως «εξ’ανάγκης» τον ανασχηματισμό και μεταξύ άλλων αναφέρει πως «Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να υπηρετεί το κεφάλαιο σε βάρος του λαού.»

«Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εφεδρείες. Με τον κ.Κουβέλη αναπληρωτή του κ.Καμμένου, η κυβέρνηση της ιδεοληπτικής αριστεράς και της ψεκασμένης δεξιάς, αποκτά νέα δυναμική» σχολιάζει το Ποτάμι.

Η Ένωση Κεντρώων σχολιάζει: «Ανασχηματισμός αδιεξόδου, χωρίς προοπτική για τη χώρα. Πιθανότατα και ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν από τις επικείμενες εκλογές.»
https://neaselida.gr/politiki/antidrasis-tis-antipolitefsis-gia-ton-anaschimatismo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: