slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Ναξιωτισσα, Τριποδιωτισσα Μοσχατιώτισσα , Γλυκερία Σκάρκου ( κόρη του Παναγιώτη του Νικολά του Γιαννουτσοσπύρου ) έσπασε και πάλι τα κοντέρ! (vid) Μαραθώνιος Αθήνας (vid)

Φωτογραφία Eurokinissi

Η 13χρονη Μοσχατιώτισσα Γλυκερία Σκάρκου έσπασε και πάλι τα κοντέρ! 

 Αν και μόλις 13 ετών, η Γλυκερία Σκάρκου κλέβει την παράσταση σε όποια διοργάνωση μετέχει. Φέτος τερμάτισε 4η στα 10 χιλιόμετρα σε χρόνο 37:41.
Δεν είναι η πρώτη της φορά! Τον Μάρτιο είχε τερματίσει 3η στα 5 χιλιόμετρα στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Τον Νοέμβριο επέλεξε να τρέξει στα 10 χιλιόμετρα στα πλαίσια του Μαραθωνίου.
Η μικρή Γλυκερία από το Μοσχάτο μαθήτρια Α’ Γυμνασίου τερμάτισε σε 37:41, χρόνος που της χάρισε την 4η θέση στις γυναίκες (!) και την 34η συνολικά!

https://my-mosxato.blogspot.com/2018/11/13-vid.html?m=1&fbclid=IwAR1v3FAmIAiaa_X83fenPiaO8lVOrDE8_UICRVpiEGNap1jUUNTa7YlcggU#ixzz5WYAzJ420


Φωτογραφία Eurokinissi

«Ήταν πολύ ωραίος αγώνας και θα ξαναέτρεχα 10 χιλιόμετρα», δήλωσε χαμογελαστή η Γλυκερία μετά τον τερματισμό. «Ήταν πιο εύκολο από ότι περίμενα. Υπήρχε κόσμος στη διαδρομή που μας εμψύχωνε και ήταν ένας ωραίος αγώνας», συμπλήρωσε, ενώ δεν έκρυψε τον πόθο της να τρέξει μαραθώνιο.


«Το ελπίζω, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται», είπε αναφερόμενη στο γεγονός ότι ακόμη δεν της επιτρέπεται λόγω ηλικίας. «Αλλά όταν μεγαλώσω το θέλω πάρα πολύ», συμπλήρωσε, ενώ απάντησε με έμφαση «Εννοείται!» όταν την ρώτησαν αν θέλει να γίνει μαραθωνοδρόμος.
  

iefimerida.gr

Read more: https://my-mosxato.blogspot.com/2018/11/13-vid.html#ixzz5WYwTXbgy

Δεν υπάρχουν σχόλια: