slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άνοιγμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην τουριστική αγορά της Ιορδανίας

 



Με τιμώμενη Περιφέρεια το Νότιο Αιγαίο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, το 1ο Greek Tourism Workshop, στο Amman της Ιορδανίας, που στόχο έχει την προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας στις αγορές τουρισμού πολυτελείας.

Στο workshop που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ, παραβρέθηκαν ο Issa Gammoh, γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού της Ιορδανίας, o Abed Razza Arabiat, γενικός διευθυντής του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Ιορδανίας (Jordan Tourism Board), ο Muhammad Samih, πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Ιορδανίας και ο Awni Kawar, πρόεδρος της Ένωσης των tour operators της χώρας.

Από ελληνικής πλευράς, παρέστησαν ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Κωνσταντίνος Τσέγας και η επιτετραμμένη πρέσβης της Ελλάδας στην Ιορδανία.

Πάνω από εκατό πράκτορες και οι ειδικοί του τουρισμού συμμετείχαν στο workshop, δείχνοντας ειδικότερο ενδιαφέρον για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, που αποτελούν το εγγύτερο ευρωπαϊκό έδαφος στην Ιορδανία, με τη Ρόδο σε απευθείας πτήση να απέχει μόνο μιάμιση ώρα.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Greek Tourism Workshop, έγινε παρουσίαση του Ν. Αιγαίου και των επιμέρους τουριστικών προορισμών του σε ένα επιλεγμένο κοινό τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν Business to Business επαφές τουριστικών επιχειρήσεων με τους τοπικούς Tour Operators και τουριστικούς πράκτορες.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε στο Greek Tourism Workshop της Ιορδανίας, με πρωτοβουλία της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Μαριέτας Παπαβασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: