slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση για προγράμματα κατάρτισης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε., λόγω μεγάλης ζήτησης, θα πραγματοποιήσουν και απογευματινά τμήματα με Κατασκευή ενδυμάτων. Εκμάθηση ραπτομηχανής, επιδιόρθωση και μεταποίηση ρούχων (κόντεμα, μάκρεμα, στένεμα, φάρδεμα, φερμουάρ).
Το πρώτο τμήμα θα είναι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 16:00 – 19:00. Ημερομηνία έναρξης 19/11/2018 και το δεύτερο κάθε Τρίτη και
Πέμπτη 16:00 – 19:00. Ημερομηνία έναρξης 20/11/2018. 
   Οι ενδιαφερόμενοι στο πρώτο μάθημα θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα κομμάτι ύφασμα (ανοιχτόχρωμου χρώματος, βελόνα, κλωστή, ψαλίδι και μια μεζούρα.

     Τα προγράμματα, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου: «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου»,  θα υλοποιηθούν στο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου (οδός Κοντολέοντος, Περιφερειακός Νάξου), είναι δωρεάν και απευθύνονται σε όλους, ενήλικες ανέργους και εργαζομένους, ανεξάρτητα  από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγής, θρησκεία, τόπο διαμονής, νέους, φοιτητές, κ.λ.π., με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή.
   Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από ίδιους πόρους και υλοποιείται από το πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΚΕΚ  Γ.  ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ  ΑΕ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΔΝΑ).
  Για πληροφορίες και εγγραφές: 2285361441 Κατερίνα Σιδερή. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών – Ακτοπλοΐας  & Επικοινωνιών &
Έπαρχος Νάξου

Ιωάννης Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: