slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η χώρα σε Διάλυση, η Kοινωνία σε Αποχαύνωση και τα «συνεταιράκια» ντηλάρουν για τις καρέκλες τους





Σκηνικό Απόλυτης Παρακμής, ΔιάλυσηςΑσυδοσίας και Ισοπέδωσης κάθε έννοιας Νομιμότητας αλλά και βιασμού της Κοινής Λογικής χαρακτηρίζει τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Η χώρα βουλιάζει μέσα σε ένα μοναδικό στα πολιτικά χρονικά της Μεταπολίτευσης ΤΕΛΜΑ, λόγω της πρωτοφανούς ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ αλλά και του αγοραίου ΚΥΝΙΣΜΟΥ των δύο αδίστακτων πολιτικών κατσαπλιάδων, του Τσίπρα και του Καμμένου.

Αναρχικοί «μπουκάρουν» ασύδοτοι σε Αστυνομικά Τμήματα, «φοιτητές» κρατάνε όμηρους Πανεπιστημιακούς στο κέντρο της Αθήνας, οι ληστές αποθρασύνονται,  η χώρα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη χωματερή μεταναστών, με τους βιασμούς 10χρονων παιδιών να κυριαρχούν.
Για τα δύο όμως αδίστακτα «συνεταιράκια» τον Τσίπρα και τον Καμμένο απλά είναι Σάββατο.
Δεν ορρωδούν ουδενός, προφέρουν «γη και ύδωρ» στην Μέρκελ, στον Τραμπ ή στον Πούτιν για να κρατήσουν ακόμη μερικούς μήνες τις καρέκλες τους.
Ο Τσίπρας και ο Καμμένος αποτελούν τα πλέον χυδαία και προκλητικά “Delivery Boys” που γνώρισε η χώρα την Μεταπολίτευση.
Και παλαιότεροι πολιτικοί διέθεταν μια κάποια σχέση εξάρτησης με τα Διεθνή Κέντρα Εξουσίας, αφού η Ψωροκώσταινα   - μια μικρή κουκίδα στον Παγκόσμιο Χάρτη – σχεδόν πάντα τις τελευταίες δεκαετίες  ήταν μια χώρα, το πολιτικό προσωπικό της οποίας, υπάκουε στις εντολές των «Μεγάλων Αφεντικών».
Αλλά τέτοιο ΚΡΕΣΕΝΤΟ  ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ  σαν του Τσίπρα και του Καμμένου δεν έχει προηγούμενο.
Το εξίσου επίσης ανησυχητικό σύμπτωμα είναι η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ μιας Κοινωνίας σαλταρισμένης από την Χρεοκοπία, η πλειοψηφία της οποίας φέρει ακέραια την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ που επέτρεψε σε αυτό το Τσίρκο να κυβερνά την χώρα για περισσότερα από 3 χρόνια.
Αυτή η κοινωνία σχεδόν ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΗ και ΧΩΡΙΣ να ΑΝΤΙΔΡΑ, απλά παρακολουθεί τους Πολιτικούς Παλιάτσους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να βιάζουν καθημερινά κάθε έννοια Λογικής.
Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά το ΦΙΝΑΛΕ της πτώσης του Καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – αυτό που ζούμε αυτές της μέρες δηλαδή- μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω δεινά σε μια ισοπεδωμένη χώρα, σε μια κατεστραμμένη οικονομία και σε μια διαλυμένη κοινωνία.
Οι μέρες τους είναι ΛΙΓΕΣ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ αλλά όλοι οι Δημοκρατικοί πολίτες οφείλουμε να είμαστε σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: