slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Γιάννης Βρούτσης για την απώλεια του Γιάννη Γλυνού: «Χάσαμε έναν σπάνιο άνθρωπο»

Συγκλονισμένος από την αιφνίδια απώλεια του Γιάννη Γλυνού δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.
Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον φίλο του, ο οποίος υπήρξε μαχητής της αυτοδιοίκησης και άξιος δήμαρχος, αλλά κυρίως ένας σπάνιος άνθρωπος, ο οποίος έθεσε εαυτόν στην υπηρεσία της Άνδρου και των Ανδριωτών.
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Βρούτση για
την απώλεια του φίλου του και πρώην δημάρχου Άνδρου Γιάννη Γλυνού
«Σήμερα η Άνδρος πενθεί.
Η αιφνίδια απώλεια του φίλου μου και πρώην δημάρχου Άνδρου Γιάννη Γλυνού έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Άνδρο και εμένα βαθύτατα.
Χάσαμε, έναν γνήσιο, αυθεντικό, ειλικρινή, ανιδιοτελή και σπάνιο άνθρωπο.
Ως μαχητής της αυτοδιοίκησης υπηρέτησε τα συμφέροντα της Άνδρου και των Ανδριωτών, επί σειρά ετών, με πάθος, πείσμα και αυταπάρνηση, χωρίς διακρίσεις και συμβιβασμούς. Πάντα ευαίσθητος και δίκαιος, διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα και τη συνέπεια του.
Υπήρξε άξιος Δήμαρχος, μα πάνω από όλα ένας ξεχωριστός και προικισμένος άνθρωπος που αγαπούσε παράφορα την ιδιαίτερη πατρίδα του την Άνδρο και το Κόρθι.
Σε ευχαριστούμε φίλε Γιάννη για όσα έκανες και για όσα απλόχερα πρόσφερες.
Ήσουν πάντα εκεί, όταν σε ζητούσαν. Δίπλα και συμπαραστάτης στα προβλήματα όλων. Ακόμη και όταν αποσύρθηκες από την “πρώτη γραμμή” σε νιώθαμε πάντα κοντά μας. Πάντα με το χαμόγελο και τη ζεστασιά της ψυχής σου.
Όλοι όσοι βρεθήκαμε δίπλα σου, αισθανόμαστε υπερήφανοι και υποχρεωμένοι. Για τη φίλια, την αγάπη, τη γνώση και την στήριξη που μας χάρισες.
Έφυγες, την ώρα που οι επιλογές και το όραμα σου για την Άνδρο δικαιώνονται.
Θα σε έχουμε για πάντα στην καρδιά μας.
Στην γυναίκα σου Μαρία και στα 2 εξαίρετα παιδιά σου, για τα οποία ήσουν τόσο υπερήφανος, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: