slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αγγελος Συρίγος: ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ Εχουν βρεθεί και νεκροί στο Πανεπιστήμιο και δεν έχει ιδρώσει κανενός το αυτί

καθηγητής Συρίγος 
«Μόνη λύση είναι το επ' αόριστον κλείσιμο των πανεπιστημίων όλης της χώρας, αν η πολιτεία δεν πατάξει άμεσα το πρόβλημα της εγκληματικότητας μέσα στους χώρους των ανωτάτων ιδρυμάτων», λέει ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος.

Που και αυτός έχει πέσει θύμα βίαιης επίθεσης απο δήθεν φοιτητές όταν τόλμησε να τούς κάνει παρατήρηση για τα συνθήματα που έγραφαν στους τοίχους.


Μιλώντας στον Antenna, o κ. Συρίγος εξέφρασε τη διαφωνία του με την πρόταση του Γιώργου Μπαμπινιώτη να κλείσει επ' αόριστον το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό «παίζουμε το παιχνίδι αυτών των ομάδων».

Αντιθέτως ο Α.Συρίγος, αντιπροτείνει να μπει λουκέτο, κλιμακωτά, σε όλα τα πανεπιστήμια της χώρας αν η Πολιτεία συνεχίσει να αδιαφορεί.

«Ο κ. Μπαμπινιώτης είπε ότι πρέπει να βρεθεί νεκρός για να γίνει κάτι», είπε ο κ. Συρίγος. «Και όμως, έχουν βρεθεί και νεκροί από χρήση ναρκωτικών πάνω στο Αριστοτέλειο. Δεν έχει ιδρώσει κανενός το αυτί« » τόνισε.

Ο Άγγελος Συρίγος πρόσθεσε με νόημα ότι από το 1978 μέχρι σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη η ίδια κατάληψη στη Νομική. «Έχουν περάσει 11 πρωθυπουργοί, 29 υπουργοί Παιδείας, 34 υπουργοί Δημόσιας Τάξης. Για να παραμένει αυτή η κατάσταση πάει να πει ότι η κοινωνία δεν ενοχλείται», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ωστόσο ότι πλέον σήμερα δεν έχουμε να κάνουμε με παραβατικότητα αλλά «μιλάμε για το κοινό έγκλημα».



Πηγή: Αγγελος Συρίγος: Εχουν βρεθεί και νεκροί στο Πανεπιστήμιο και δεν έχει ιδρώσει κανενός το αυτί | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: