slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ. ΜΠΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ

 

Κώστας Μπιζάς:  «Τις αναφορές περί αλαζονείας και ανοησίας, τις επιστρέφω στον ή στην συντάκτρια της παραπλανητικής και πολιτικά καταδικαστέας ανακοίνωσής τους»

 

Δήλωση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κωνσταντίνου Μπιζά, απάντηση σε σημερινό Δελτίο Τύπου της παράταξης Μαχαιρίδη:

 

Οι παρατάξεις της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και λοιποί δυσαρεστημένοι, ελλείψει πολιτικού λόγου και πειστικών επιχειρημάτων, προτιμούν να εκχωρούν την διακριτή πολιτική τους οντότητα και να  εκφράζονται συλλύβδην δια των «επιδόξων». Δικαίωμά τους.

 

Το να καταγγέλλεται όμως η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου επειδή… συνεδριάζει, είναι από μόνο του δείγμα γραφής της επικοινωνιακής τους σύγχυσης. Η  πολιτική τους  σύγχυση, είναι δεδομένη.

 

Η απουσία παρατάξεων της μειοψηφίας από τη σημερινή συνεδρίαση, υποβαθμίζει και προσβάλει τον θεσμό που υπηρετούν.

Ταυτοχρόνως, η απουσία τους συνιστά άρνηση εκπροσώπησης, μέσα στο θεσμικό όργανο του Περιφερειακού Συμβουλίου, των νησιωτών που τους εμπιστεύθηκαν, για την επίλυση των προβλημάτων τους.

 

Ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα συνεχίσω να επιτελώ το ακέραιο το έργο που επιτάσσει ο θεσμικός μου ρόλος, δίνοντας σε όλους τους συναδέλφους την δυνατότητα να εκφράζουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους, με σεβασμό στις προβλεπόμενες διαδικασίες.

 

Δε θα ασχοληθώ με τις αναφορές περί αλαζονείας και ανοησίας, τις οποίες επιστρέφω στον ή στην συντάκτρια της παραπλανητικής και πολιτικά καταδικαστέας ανακοίνωσής τους.

Άλλωστε, η κοινωνία των νησιών του Νοτίου Αιγαίου μας κρίνει και μας αξιολογεί όλους, συνεχώς.

 

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: