slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: Δήλωση του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ



Δήλωση του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη  για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Στις Μοίρες του νομού Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στη ΔΗΜΤΟ Φαιστού, ψήφισε σήμερα Κυριακή 13 Μαΐου, ο Γραμματέας ΠΕ της Νέα Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών του Κόμματος, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:


"Προσερχόμαστε σήμερα Κυριακή, όλοι οι ενεργοί πολίτες, τα ενεργά μέλη της Παράταξής μας και συμμετέχουμε για να αναδειχθούν εκπρόσωποι στα όργανα της ΝΔ.
Διεξάγοντας εκλογές από τη βάση, ενισχύουμε την εσωκομματική δημοκρατία, στηρίζουμε την αρτιότερη αξιοποίηση των στελεχών μας, ενδυναμώνουμε τη συμμετοχή όλων των μελών μας.
Προχωράμε ενωμένοι στην πολιτική και ποιοτική ανανέωση της Ν.Δ., εκσυγχρονίζοντας την λειτουργία της Παράταξής μας, η οποία ανοίγεται εκτός των στενών κομματικών τειχών και απευθύνεται με αυτοπεποίθηση σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.
Είμαστε εδώ, για να δημιουργήσουμε, με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, µία Ελλάδα υγιή, δυνατή, υπερήφανη. Μια Ελλάδα που δεν φοβάται το μέλλον και που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες.
Μια Ελλάδα έτοιμη να ανοιχτεί στην Ευρώπη και στον κόσμο που αλλάζει".
                                                                                                                                 
Γραφείο Τύπου










Δεν υπάρχουν σχόλια: