slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκλογές ΝΟΔΕ: Όλη η λίστα των υποψηφίων προέδρων (ονόματα)


Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την προεδρία των Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτό που μένει πλέον είναι οι τελευταίες οργανωτικές λεπτομέρειες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαΐου.
Στην Αττική, και συγκεκριμένα στην Α1, μοναδικός υποψήφιος είναι ο Θεόδωρος Τσούχλος, στην Α2 υποψήφιοι είναι ο Γιώργος Τσιμπλάκης και ο Ζαχαρίας Λατζουράκης, στη Β1 «κατεβαίνει» ο Μιχάλης Κουμεντάκος, στη Β2 ο νυν πρόεδρος, Αλέκος Σπύρου, θα έχει «απέναντί» του τον Γαβριήλ Αραμπατζή, ενώ στη Β3 οι τρεις υποψήφιοι είναι η Αργυρώ Ζέρβα, ο Νίκος Μαρίνης και η Φανή Χατζηαθανασιάδου.

Αντίστοιχα, στη Β4 ο Σπύρος Αβραμάκος και η Σίσσυ Γκίκα διεκδικούν την προεδρία και στη Β5 θα δώσουν τη μάχη οι Χαράλαμπος Αλεξανδράτος και Δημήτρης Μαυροειδάκος. Στη Βόρεια Αττική είναι υποψήφια η Ευφροσύνη Σακελλαρίου, στην Ανατολική Αττική οι Νεκτάριος Καλαντζής και Ανδρέας Γλαβάς και στη Δυτική Αττική θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Γιάννης Λινάρδος.

Στην Α’ Πειραιώς και Νήσων οι υποψηφιότητες είναι τρεις. Πρόκειται για τον Γιάννη Βοϊδονικόλα, τον Λεωνίδα Κουτρουμάνο και τον νυν πρόεδρο Ηλία Μάκρα, ενώ στη Β’ Πειραιώς είναι ο νυν πρόεδρος Μιχάλης Λιβανός και ο Σταμάτης Μέλλος.

Επαρχία

Στη Θεσσαλονίκη στον Κεντρικό Τομέα υποψήφιος θα είναι ο Αναστάσιος Εμμανουηλίδης, ενώ ο πρώην πρόεδρος του Ανατολικού Τομέα, Θεόδωρος Μητράκας, διεκδικεί εν νέου την εκλογή του. Στον Δυτικό Τομέα θα αναμετρηθούν ο Διονύσης Μανωλόπουλος και ο Δημήτρης Βασιλειάδης και στη Β’ Θεσσαλονίκης ο νυν πρόεδρος, Θωμάς Βράνος, θα έχει απέναντί του τον Αντώνη Λιακόπουλο και τον Διαμαντή Μάντζαρη.
Στη Δράμα, υποψήφιοι θα είναι ο Αθανάσιος Ανδρούτσος και ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, στον Εβρο ο Πολυζώης Παρασκευόπουλος, στην Καβάλα ο Χαράλαμπος Δράκος με «αντίπαλο» τη Μαρία Παραντίνου, στην Ξάνθη ο Νίκος Κιατίπης και ο Ηλίας Οικονόμου και στη Ροδόπη ο Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, που αντιμετωπίζει τους Μιχάλη Κακουλίδη και Νικόλα Χατζηκωνσταντίνου.
Στις Σέρρες υποψήφιοι είναι ο Θεόδωρος Καμπούρης και ο Γιώργος Τσιώλης. Παράλληλα, στην Ημαθία μοναδικός υποψήφιος είναι ο Παναγιώτης Παλπάνας, στο Κιλκίς ο Μηνάς Παπαδόπουλος, στην Πιερία ο Γιάννης Κουρινιώτης και ο Χαράλαμπος Μπρουσκιέλης και στη Χαλκιδική ο Απόστολος Τζηρίτης. Η Πέλλα είναι η περιοχή με τις περισσότερες υποψηφιότητες (4). Ο λόγος για τους Νίκο Θωμαΐδη, Θεοδόση Ουραηλίδη, Γεσθημανή Πασχαλίδου και Γιάννη Σιουκούρογλου.
Στα Γρεβενά, υποψήφιος είναι ο Λεωνίδας Τεντόγλου, στην Καστοριά ο Στέργιος Αδάμ, στην Κοζάνη οι Παντελής Καρακασίδης, Νίκος Ασαλουμίδης και Γιάννης Σαντετσίδης και στη Φλώρινα ο Θωμάς Θεοδώρου.
Στη ΝΟΔΕ της Αρτας ο Δημήτρης Σκανδάλης είναι ο μοναδικός υποψήφιος, στη Θεσπρωτία ο Αλκιβιάδης Λάμπρου, ενώ στα Ιωάννινα θα αναμετρηθούν ο Κωνσταντίνος Ζιάβρας και ο Θεόδωρος Τζαρούχης και στην Πρέβεζα ο Νίκος Τζήμας, ο Ζώης Μαργέλης και η Αννα-Μαρία Ανατολιωτάκη.
Στην Καρδίτσα οι υποψηφιότητες είναι δύο, του Λάμπρου Τσιούκη και του Γιάννη Ντενησιώτη, στη Λάρισα ο Χρήστος Καπετάνιος θα αναμετρηθεί με τον Ηλία Σουφλιά, στη Μαγνησία εκ νέου υποψήφιος είναι ο Δημοσθένης Νταόπουλος και «απέναντί» του ο Νίκος Αθανασάκης και στα Τρίκαλα μοναδικός υποψήφιος είναι ο Κώστας Τρέλλης.
Στην Κέρκυρα υπάρχουν δύο υποψηφιότητες και πρόκειται για τους Ιωάννη Κοντό και Ανδρέα Βεργή, στην Κεφαλλονιά η Γιάννα Κουλουμπή, στη Λευκάδα ο Ευάγγελος Κατωπόδης και ο Γιώργος Μπουρδάρας και στη Ζάκυνθο ο Διονύσης Καρδιανός και ο Παναγιώτης Κόκλας.
Στην Αιτωλοακαρνανία είναι μία η υποψηφιότητα, αυτή του Φώτη Τσόλκα, στην Αχαΐα «απέναντι» στον Ανδρέα Μαζαράκη θα βρεθεί ο Ανδρέας Νικολάου, στην Ηλεία εκ νέου υποψήφιος είναι ο Γιώργος Χήνος καθώς και ο Χρήστος Γαβράς.
Στη Βοιωτία «κατεβαίνει» μόνον ο Γιώργος Λιανός, στη Φθιώτιδα ο Σπύρος Κωσταράς, στην Ευρυτανία ο Κώστας Λαθύρης, στη Φωκίδα ο Αργύρης Ταλαμάγκας και ο Δημήτρης Τζίμας και στην Εύβοια οι Πέτρος Ποδάρας, Απόστολος Βαρδακώστας και Γιάννης Φρουδαράκης.
Στην Αργολίδα, Δημήτρης Σχοινοχωρίτης και Παναγιώτης Ζαχαριάς είναι οι δύο υποψήφιοι, στην Αρκαδία είναι ο νυν πρόεδρος Τιμολέων Κατσίπος, στην Κορινθία ο Χρήστος Κορδώσης και οι Σωτήρης Κουκουλάκης και Αναστάσιος Ταγαράς, στη Λακωνία εκ νέου ο Βασίλης Ορφανός και «απέναντί» του η Κατερίνα Φεΐκου και στη Μεσσηνία η Αναστασία Κυριακοπούλου και ο Κωνσταντίνος Τζαβάρας.
Στη Σάμο μοναδικός υποψήφιος είναι ο Βασίλης Πανουράκης, στη Χίο ο Πρόδρομος Μανωλάκης, στη Λέσβο ο Ευστράτιος Καραγεωργίου θα βρεθεί «απέναντι» στον Νίκο Κατράνη και στη Λήμνο μόνος υποψήφιος είναι ο Ευάγγελος Χριστοφιδέλης.
Στις Κυκλάδες ο Χρήστος Καφτηράνης θα έχει «απέναντί» του τον Κωνσταντίνο Γαβιώτη και στα Δωδεκάνησα ο Παύλου Μπακίρης και ο Νικήτας Τσαμπαλάκης.
Στο Ηράκλειο υπάρχει μόνον η υποψηφιότητα του Ευάγγελου Καρκανάκη, στο Λασίθι ο Γεώργιος Μπαρμπούνης, στο Ρέθυμνο ο Μανώλης Φουρφουλάκης και στα Χανιά ο Γεώργιος Μαρκουλάκης και ο Κωνσταντίνος Σφυριδάκης.
ΠΗΓΗ: εφημερίδα Παραπολιτικά
https://www.lykavitos.gr/ekloges-node-oli-i-lista-ton-ypopsifion/

Δεν υπάρχουν σχόλια: