slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευχαριστήριο για την επιτυχία των συναυλιών της Φωτεινής Δάρρα


Κάθε προσδοκία από πλευράς προσέλευσης ξεπέρασαν οι δύο  συναυλίες της διακεκριμένης ερμηνεύτριας Φωτεινής Δάρρα  που συνδιοργάνωσαν  το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» και ο Σύλλογος  Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου "ΠΡΟΣΒΑΣΗ"  για την ενίσχυση κοινωνικών δομών του νησιού μας, την Παρασκευή και το Σάββατο 27 και 28 Απριλίου, στο Θέατρο "Απόλλων".


Για τη μεγάλη στήριξη που παρείχαν σ' αυτήν την δράση αλληλεγγύης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του "ΘΗΣΕΑ" Γιώργος Λεονταρίτης, ευχαριστεί τους πολίτες της Σύρου που κατέκλυσαν το θέατρο Απόλλων και αγκάλιασαν ένθερμα, με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό τη δράση, μετουσιώνοντας σε πράξη το μήνυμα αλληλεγγύης και τον συνδιοργανωτή  Σύλλογο "ΠΡΟΣΒΑΣΗ"  για τη σημαντική αρωγή και τη συμβολή του στην επιτυχή υλοποίησή της.

Ο κ. Λεονταρίτης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους πρωταγωνιστές της δράσης για τη συμμετοχή τους και συγκεκριμένα την κα Φωτεινή Δάρρα, που με τη μοναδική φωνή της "μάγεψε" το κοινό της Σύρου και τον μαέστρο Γιώργο Παπαχριστούδη με την ορχήστρα των εξαιρετικών μουσικών του που ταξίδεψαν τις ψυχές μας μέσα από μελωδίες υπέροχες και ακούσματα μοναδικά.

Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε ακόμη στους χορηγούς της δράσης, που απλόχερα και χωρίς δισταγμό στήριξαν την προσπάθεια με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη και συγκεκριμένα:

1. Την Blue Star Ferries για τη δωρεάν μετακίνηση των συντελεστών της δράσης.
2. Τον Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης για την παραχώρηση του θεάτρου "Απόλλων".
3. Τα ξενοδοχεία "Αρχοντικό Ερμούπολις" και "Ερμής" για τη δωρεάν διαμονή τους.
4. Τα εστιατόρια "Αρχονταρίκι", "Το τσιπουράδικο της Μυρσίνης", "Περί τίνος" και "Avant garden".
5. Το προσωπικό του θεάτρου "Απόλλων" για την πολύτιμη βοήθειά του και φυσικά τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που συνέβαλε στην προβολή  των συναυλιών.






Δεν υπάρχουν σχόλια: