slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για ξενοδόχους και επαγγελματίες καταλυμάτων στη Νάξο


  • Με στόχο τη διαρκή επιμόρφωση των ξενοδόχων, των ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων και των επαγγελματιών των καταλυμάτων στο απαιτητικό πεδίο του ηλεκτρονικού και διαδικτυακού μάρκετινγκ, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, την Ένωση Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Νάξου και την Trivago διοργανώνουν ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Πώς μπορεί να σας βοηθήσει η Trivago να ενισχύσετε τη διαδικτυακή σας απόδοση».

    Το e-σεμινάριο (webinar) θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 29 Μαΐου 2018, ώρα 20:00 με ομιλήτρια την κα Χαρά Γεωργιάδου, Industry Manager της Trivago σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία.

    Θα προηγηθεί παρουσίαση σχετικά με το Τουριστικό «προϊόν» και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προορισμού από εταιρία συμβούλων Τουριστικού Μάρκετινγκ που συνεργάζεται ο Δήμος, με ώρα έναρξης, 18:30.

    Η συμμετοχή των επαγγελματιών θα είναι δωρεάν.

    Παρακαλούνται θερμά οι ενδιαφερόμενοι για την έγκαιρη ενημέρωση της παρουσίας τους μέσω email στον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, (κα Παναγιώτα Αγγελή: aggeli@naxos.gov.gr )
    1share

Δεν υπάρχουν σχόλια: