slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Νάξος εντυπωσιάζει με τη γαστρονομία της




Με «γεύση από Νάξο» και την υπόσχεση να γυρίσει ξανά, αναχώρησε πριν λίγες ημέρες από το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, ο έγκριτος δημοσιογράφος και blogger Marc d’Entremont μετά από προγραμματισμένο δημοσιογραφικό ταξίδι που οργάνωσε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ο d'Entremont θεωρείται ένας από τους πλέον καταξιωμένους και βραβευμένους bloggers, που εξειδικεύονται στην προβολή των προορισμών με έμφαση στη γαστρονομία και είναι μόνιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Συντακτών για τη Γαστρονομία και τον Οίνο, International Food Wine and Travel WritersAssociation.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής του, ο Αμερικανός blogger και συντάκτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει εκλεκτά εδέσματα και να ανακαλύψει τις εξωτικές ομορφιές του τόπου και τα γραφικά χωριά, ενώ έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος τόσο με τις μονάδες παραγωγής που επισκέφτηκε όσο και τον τρόπο που οι ντόπιοι αξιοποιούν τις πρώτες ύλες τους σε παραδοσιακές συνταγές.

«Προβάλλουμε τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, ως προορισμούς που ικανοποιούν τους επισκέπτες με εύρος αναγκών και προτιμήσεων», δηλώνει ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Λιανός που αναμένεται να υποδεχτεί στο επόμενο διάστημα νέα σημαντική δημοσιογραφική αποστολή, που θα προβάλλει τα νησιά σε Τουρίστες με ειδικά ενδιαφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: