slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συντονισμένη επίθεση κατά Καραμανλή – Μια απάντηση στους «έγκυρους» δημοσιογράφους Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν

Τον φοβούνται, τον φοβούνται πολύ. Τον φοβούνται γιατί ποτέ του δεν συμβιβάστηκε με την εξουσία των «νταβατζήδων». Ποτέ του δεν δέχθηκε πως η μοίρα του Ελληνικού λαού ήταν προδιαγεγραμμένη.
Τρέμουν γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη στην
Ελλάδα από τις επιλογές της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, όπως επίσης γνωρίζουν πως αν δεν είχαν τότε πολεμήσει την αλήθεια του Κώστα Καραμανλή, η Ελλάδα δεν θα έμπαινε ποτέ στα μνημόνια και ο Ελληνικός λαός δεν θα ανέβαινε ποτέ τον Γολγοθά.
Μια περιοδεία 3 ημερών στην Θράκη του Κώστα Καραμανλή ήταν αρκετή για να κυριευθούν από πανικό, βλέποντας πως ο Κώστας Καραμανλής έχει δικαιωθεί από τον Ελληνικό λαό πολύ νωρίτερα από ότι περίμεναν.
Αυτό που έγινε στη Θράκη δεν είχε προηγούμενο. Όπου σταματούσε ο Κώστας Καραμανλής μαζευόντουσαν γύρω του εκατοντάδες πολίτες για να τον συγχαρούν, να του σφίξουν το χέρι αλλά και να του ζητήσουν -παλαιοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ- ακόμη και συγγνώμη, που δεν τον πίστεψαν τότε και έφεραν στην εξουσία τον εθνικό ολετήρα που λέγεται Γεώργιος Ανδρέας Παπανδρέου.
Σκαρφίζονται τώρα διάφορες ιστορίες, μπλέκουν σε αυτές ακόμη και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών την οποία επικαλούνται με αναφορές σε ανώνυμες μεν, αλλά… αξιόπιστες μαρτυρίες. Δεν πείθουν όμως κανέναν.
Και πως θα μπορούσαν να πείσουν τον οποιονδήποτε, όταν οι ίδιοι υπηρέτησαν ότι πιο βρόμικο έχει υπάρξει ποτέ σε αυτή τη χώρα και πλέον το γνωρίζουν αυτό οι πάντες; Τι αξία έχει μια μαρτυρία ανώνυμη, που οι ίδιοι εγγυώνται ως υπαρκτή, επικαλούμενοι την δημοσιογραφική τους αξιοπιστία; Που την βρήκαν για να εγγυηθούν κιόλας;
Ο Κώστας Καραμανλής είναι παρών και ότι και αν κάνουν την αλήθεια θα την μάθει το σύνολο του Ελληνικού λαού και τότε όλοι σε αυτή τη χώρα θα ξανασυστηθούμε.

Επόμενο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (18:45 θέατρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»)

http://neodimokratis.gr/sintonismeni-epithesi-kata-karamanli/)



Δεν υπάρχουν σχόλια: