slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συζητείται στις 21 Μαΐου ο προϋπολογισμός δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων!

(Φωτογραφία: Cyclades Voice)

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τη Δευτέρα 21 Μαΐου. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν δυο συνεδριάσεις, με την πρώτη να ξεκινά στις 7 το απόγευμα και με τη δεύτερη, που είναι ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού του δήμου έτους 2018, να ξεκινά στις 20:00
Κατά την πρώτη συνεδρίαση, τα θέματα ημερήσιας διάταξης, είναι:

1. Έγκριση Κτηματολογικών διαγραμμάτων – Κτηματολογικού Πίνακα περιοχής επέκτασης Αεροδρομίου Νάξου.
2. Έγκριση αιτήματος για αποδοχή χρηματοδότησης του Δήμου, στα πλαίσια του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» - ¨Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμων της Χώρας¨
3. Έγκριση αιτήματος για αποδοχή χρηματοδότησης του Δήμου, στα πλαίσια του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» - ¨Επισκευή – συντήρηση Σχολικών Κτιρίων και αύλειων χώρων¨.
4. Έγκριση της υπ’αριθμ. 34/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.).

Κατά τη δεύτερη, ειδική τακτική συνεδρίαση, το θέμα που θα συζητηθεί, είναι:

«Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων Δήμου Νάξου & Μικρών                                                                                         Κυκλάδων οικονομικού έτους 2018 και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και των Νομικών του Προσώπων».

Η συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού, όπως επανειλημμένως έχουμε αναφέρει έρχεται με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, με αποτέλεσμα η εφαρμογή τόσο του τεχνικού προγράμματος όσο και του προϋπολογισμού να έχουν χάσει ήδη το μισό χρόνο εφαρμογής - υλοποίησής τους από το 2018!

Δεν υπάρχουν σχόλια: