slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έφαγαν τον Παγώνη για να ξανακατέβει ο Γαβιώτης Πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Κυκλάδων κ. Κων/νος Γαβιώτης εν όψει των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:«Tην Κυριακή 13η Μαΐου 2018 διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη νέων Τοπικών και Νομαρχιακών Οργανώσεων. Οι εκλογές, αναφορικά με τη Σύρο, θα διενεργηθούν στα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης του Κόμματος, Ελευθερίου Βενιζέλου 4, στην Ερμούπολη.

Κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας μου ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Κυκλάδων, διαπίστωσα από κοντά τις ανάγκες της παράταξης, του κόσμου της και του τόπου μας. Σε όλη αυτή τη διαδικασία είχα αρωγό και συμπαραστάτη τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και για αυτό θα ήθελα να τον ευχαριστήσω από καρδιάς. Με την εμπειρία αυτής της διετούς παρουσίας μου στα κομματικά δρώμενα των Κυκλάδων δηλώνω ξανά παρών στο νέο κάλεσμα για εκλογή από τη βάση.

Οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι δείγμα ενότητας για τη Νέα Δημοκρατία και η συμμετοχή μας είναι απόδειξη της νικηφόρας πορείας της»

Για την πληρέστερη πληροφόρηση σας, τα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης θα παραμένουν ανοιχτά για όλες τις διευκρινήσεις από την Δεύτερα 16 Απριλίου 2018 και ώρες 10:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: