slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον Δήμαρχο Κύθνου και τον Αντιδήμαρχο Κέας

 

Τον Δήμαρχο Κύθνου κ. Σταμάτη Γαρδέρη και τον Αντιδήμαρχο Κέας κ. Στέφανο Βρεττό δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

 

Στη διάρκεια της συνάντησης εργασίας, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε εκτενής ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν στην πορεία των έργων που υλοποιούνται στα δύο νησιά και ο τρόπος ολοκλήρωσης αυτών που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

 

Για την Κύθνο, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις εξελίξεις που αφορούν σε θέματα επεξεργασίας λυμάτων, συντήρησης και ασφάλειας του οδικού δικτύου του νησιού, στην πορεία υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη β' φάση της συντήρησης και επισκευής των σχολικών κτιρίων, στο χρονοδιάγραμμα του έργου κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου και στην πορεία ένταξης των έργων της αγροτικής οδοποιίας και των συνοδών έργων της αφαλάτωσης.

 

Η πορεία υλοποίησης και ο βαθμός ωρίμανσης των έργων, που έχουν ενταχθεί σε διάφορα προγράμματα αλλά και ο  σχεδιασμός του επόμενου διαστήματος, ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης του Αντιπεριφερειάρχη με τον κ. Βρεττό, ενόψει και της επικείμενης επίσκεψής του στο νησί με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

 

Ο κ. Βρεττός εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την υποστηρικτική λειτουργία της Περιφέρειας προς το Δήμο Κέας μετά και από την πρόσφατη οικονομική συνδρομή της μέσω προγραμματικής σύμβασης για την ανακατασκευή του γηπέδου 5χ5 στην Ιουλίδα, με το ποσό των 35.000 ευρώ.

 

Κοινή   διαπίστωση των εκπροσώπων του α΄ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν ότι στη συνάντηση διεξήχθη ουσιαστική συζήτηση και επαναβεβαιώθηκε η βούληση της συνεχούς και επί της ουσίας συνεργασίας της Περιφέρειας με τους Δήμους.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: