slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυβέρνηση σε Αποσύνθεση – Καμμένος απειλεί Τσίπρα: «Θα τα κάνω όλα λίμπα!»




Μέρες πλέον μετρά ο εξαμβλωματικός κυβερνητικός συνασπισμός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μετά και ακόμη ένα «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στον Τσίπρα και τον Καμμένο που αποκαλύπτεται σήμερα.
Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» σήμερα φέρνει στην επιφάνεια μυστικό ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου την Παρασκευή στο Καβούρι αλλά και το άγριο… πλάκωμα τους με τον Νίκο Παππά να παίζει τον ρόλο του «διαιτητή».

Σύμφωνα με τους χαρακτηριστικούς διαλόγους που δημοσιεύει σήμερα ο «Φιλελεύθερος» η κατάσταση πλέον μεταξύ Τσίπρα – Καμμένου φαίνεται να είναι εκτός ορίων.
Αλέξης Τσίπρας: “Πάνο πρέπει να προχωρήσουμε με το Μακεδονικό και με τους δύο στρατιωτικούς”
Πάνος Καμμένος: “Με έχετε βάλει στο περιθώριο. Θα τα κάνω όλα λίμπα”
Την ίδια στιγμή άρον άρον τρέχουν να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις οι βουλευτές και τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έπειτα από σχετική εντολή που δόθηκε από τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος έχει ζητήσει από το κόμμα να μην προχωρήσουν σε δημόσιες τοποθετήσεις μέχρι την Τρίτη που συνεδριάζει πιθανότατα η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.
Ημέρα που είναι πιθανόν ο Καμμένος να ανακοινωσει και τις όποιες αποφάσεις του.
Στη ΝΔ πάντως παρακολουθούν τις εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης και αποφεύγουν να κάνουν πρόβλεψη για το τί μέλλει γενέσθαι. Κομματικά στελέχη πάντως τόνιζαν πως δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός η «εξαφάνιση» του υπουργού Άμυνας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Στην Πειραιώς δεν βλέπουν εναλλακτική λύση ως προς τη θέση του κυβερνητικού εταίρου εφόσον αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ.
Γι’ αυτό και προετοιμάζονται για όλα τα πιθανά σενάρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: