slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μήνυμα Αντιδήμαρχου Πάρου κ. Δώρας Σαρρή


Αγαπητοί συμπατριώτες,
Η επέτειος της 25ης Μαρτίου, δεν είναι μία απλή επέτειος μνήμης και απόδοσης τιμής στους αγώνες των Ελλήνων για Εθνική ανεξαρτησία. Είναι μία διπλή εορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού και έχει για όλους τους Έλληνες ανά τον κόσμο, έναν ιδιαίτερο συμβολισμό ως προς τα μηνύματα που εκπέμπει.


Η ημέρα που η εκκλησία μας γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, το χαρμόσυνο μήνυμα του Ερχομού του Μεσσία και της σωτηρίας της ανθρωπότητας, συνδέθηκε με την έναρξη της επανάστασης του 1821 και την απαρχή για την ελευθερία των Ελλήνων και την ανεξαρτησία του Έθνους.
Σήμερα, το μήνυμα της Επανάστασης του 1821, παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ καθώς η χώρα μας, αντιμέτωπη με οικονομικές προκλήσεις, κοινωνικές αναταραχές και ανοιχτά εθνικά θέματα με τις γειτονικές χώρες, καλείτε να παλέψει  με οδηγό τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους για τη διασφάλιση της ανάπτυξης, της  ευημερίας και της αξιοπρέπειας των πολιτών της.
 Ας αποτίσουμε λοιπόν φόρο τιμής στους ήρωες του '21, διεκδικώντας όλοι μαζί, με εθνική περηφάνια και αυτοπεποίθηση, ένα  καλύτερο αύριο ,για όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: