slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του κ. Μ. Λαζαρίδη με πολίτες στην Τοπική Κοινότητα Αμυγδαλεώνα


Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, επισκέφθηκε σήμερα, Κυριακή 11 Μαρτίου, τον Αμυγδαλεώνα για να ενημερωθεί για τα ανοιχτά θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Τοπικής Κοινότητας.

Ειδικότερα, ο κ. Λαζαρίδης είχε
την ευκαιρία στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει σε ολόκληρο το νομό, με την κωδική ονομασία «Ο λόγος στους πολίτες», να συνομιλήσει στο Κοινοτικό Γραφείο του Αμυγδαλεώνα με φορείς και σωματεία και να ακούσει για δυο και πλέον ώρες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Παρουσία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Αμυγδαλεώνα και Πολύστυλου κ. Δημήτρη Πουρσαιτίδη και Θεοχάρη Σαλτζίδη, οι φορείς και τα σωματεία της περιοχής έθεσαν όλα τα μεγάλα ζητήματα που τους απασχολούν.

Τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, μεταξύ άλλων, ήταν οι υποδομές (δεξαμενή, δίκτυο ομβρίων υδάτων και ύδρευσης, ασφαλτοστρώσεις), ο εκσυγχρονισμός του κλειστού γυμναστηρίου, ο διαγωνισμός για την παραχώρηση σε ιδιώτη του παλαιού αεροδρομίου, η προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης της Egnatia Aviation, η κατασκευή του ευρωπαϊκού οδικού άξονα Ε – 61 και του TAP.

Αύριο, Δευτέρα 12 Μαρτίου, ο κ. Λαζαρίδης θα επισκεφθεί στις 13:00 το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, ενώ το απόγευμα στις 18:00, θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση που πραγματοποιεί η ΔΗΜΤΟ Ξάνθης με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστή Χατζηδάκη.





Δεν υπάρχουν σχόλια: