slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταγγελία κατά του προέδρου Δημοτικού Διαμερίσματος Σαγκρίου Νάξου για ανάρμοστη συμπεριφορά Στέλιου Σκορδιαλου


Ο καταγγελλόμενος  πρόεδρος Σ.  Σκορδιαλός  
και το μέλος  της τριμελής   επιτροπή   Γονέων
 που  καταγγέλλουν  Ν.  Κουτελιέρης  
 Η τριμελής  επιτροπή  Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου του   Σαγκρίου  Νάξου με επιστολή της  προς τον Δήμο Νάξου &  Μικρών Κυκλάδων  και τους Αρμόδιους Αντιδημάρχους  Δ. Μανιό  και  Ν. Βαθρακυκοίλη καταγγέλλει τον  πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Σαγκρίου  Νάξου . Στέλιο  Σκορδιαλο για απρεπής και ανάρμοστη συμπεριφορά . Σύμφωνα  με την επιστολή που δημοσιεύουμε παρακάτω
 ο Στέλιος   Σκορδιαλος   το Σαββατο 16-3-2018 επιτέθηκε στο μέλος της επιτροπής κ. Αγγελική Γαιτανιδου  με απρεπής και ανάρμοστες  εκφράσεις όπως « Τσόλι  και Τσόκαρο».  Η επιτροπή με την παρακάτω επιστολή ζητεί από το Δήμο να πράξει τα δέοντα . Ακολουθεί  η  επιστολή :





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σας διορθώσω, η καταγγελία έγινε από την τριμελη επιτροπή του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Σαγκριου κ όχι συγκεκριμένα απο τον κύριο Κουτελιερη όπως αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας..

http://naxios.blogspot.com είπε...

Στη λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρονται τα πρόσωπα της φωτογραφίας Στο πρόλογο της ανάρτηση αναφέρει ότι η καταγγελία έγινε από την τριμελή επιτροπή του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Σαγκριου [Η τριμελής επιτροπή Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου του Σαγκρίου Νάξου με επιστολή της προς τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και τους Αρμόδιους Αντιδημάρχους Δ. Μανιό και Ν. Βαθρακυκοίλη καταγγέλλει τον πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Σαγκρίου Νάξου .]

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρή ενημέρωση με "κατασκοπική" φωτο δήθεν διαρροής ανυπόγραφου κιόλας εγγράφου.

Ανώνυμος είπε...

Ωρε νούμερο δεν βλέπεις ότι το έγγραφο έχει αριθμό πρωτοκόλλου 4011/163/2018

Ανώνυμος είπε...

Ακουσε διορισμένε καραγκιοζη της ΝΔ και ψευτοδικηγόρε της δημοτικής αποτυχίας Μαργαρίτη. Χειρόγραφα πρωτοκολλα βάζω κι εγώ. Γιατί δεν έχει σφραγίδα του πρωτοκόλλου του Δήμου άραγε? Μετά από την τόσο έγκυρη ενημέρωση πες στο φυλακόβιο φίλο σου αλλη φορά να σου στέλνει τα σωστά έγγραφα.

http://naxios.blogspot.com είπε...


Άκουσε ανύπαρκτη περιφερόμενη θρασύδειλη στελεχάρα. Εμείς φυλακόβιους φίλους δεν έχουμε ΟΠΟΤΕ δεν ξέρουμε σε ποιον αναφέρεσαι. Να σε πληροφορήσουμε λοιπόν καραγκιοζακο ΟΤΙ το έγγραφο πήγε και άλλου κάποιοι το δημοσίευσαν (Κυκλαδική) κάποιοι άλλοι για δικούς τους λογούς που δεν μας αφορούν δεν το δημοσίευσαν. Τώρα αν σε μάλωσαν τα νέα σου αφεντικά διότι τους δημιούργησες πρόβλημα δεν φταίμε εμείς. Και για να τελειώνουμε μαζί σου καραγκιοζακο και με οποίον άλλον εμείς δεν χρωστάμε ούτε στην Νέα Δημοκρατία {διότι πότε δεν ζητήσαμε ατομικές εξυπερετησεις όπως άλλοι και φυσικά ούτε στον Μαργαρίτη και φυσικά ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ πότε ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. Άλλοι τα κάνουν αυτά. Και κάτι άλλο ρώτα τα νέα σου αφεντικά μας έστειλαν πότε κάτι με την υπογραφή τους και δεν το βάλαμε ως είχε.