slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση "Pina Colada....Αξώτικη"


Το Motus Dance Studio και οι Street Latin Danzart παρουσιάζουν μια μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση (musical), από τα ενήλικα τμήματα Latin, Tango και Swing της σχολής.
Σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε μια διαφορετική Αξώτικη "Pina Colada"!
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, 20:00, Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης.
EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
"Είναι βραδιά γιορτής στο αρχοντικό των Δελαβέγκα, στο Κάστρο της Χώρας. Όλα είναι έτοιμα για τον εορτασμό των 100ων γενεθλίων της οικοδέσποινας Γοδεφρίδης Δελαβέγκα-Νάσου, σε ένα "ιδιαίτερο" αποκριάτικο-χορευτικό Gala. Τη συνοδεύουν η εγγονή της Μελίνα και ο εγγονός της Τζιάνι. Πολλοί φίλοι της οικογένειας θα είναι παρόντες, ενώ επίτιμος καλεσμένος της γιαγιάς είναι ο πρόξενος της Βενετίας, Ενρίκο Στρανιέρι.
Παράλληλα όμως η γιαγιά Γοδεφρίδη ετοιμάζει μυστικό σχέδιο να ανακοινώσει τους αρραβώνες της εγγονής της με το διάσημο πλαστικό χειρουργό Αντόνιο Ολαμούτσο, που έχει έρθει από την Αργεντινή γι' αυτό το σκοπό, αλλά και για να βρει χρηματοδότη για το ινστιτούτο Λ.Α.Π.Α.Σ (Λύσεις Ανάπλασης Προσώπου και Αναδόμησης Σώματος). Και η περιουσία των Δελαβέγκα - προίκα της Μελίνας – είναι η κατάλληλη "πηγή". Όμως η καρδιά έχει άλλα σχέδια. Η Μελίνα είναι τρελά ερωτευμένη μ΄ ένα ντόπιο παλικάρι, ταπεινής καταγωγής, το Γιακουμή τον οικοδόμο...
- Θα μπορέσει η αγάπη να νικήσει κάθε εμπόδιο;
- Ποιο σκοτεινό ρόλο θα παίξει ο "αθώος" Τζιάνι;;
- Ποιο είναι το ανατρεπτικό μυστικό που κρύβει ο Βενετός Πρόξενος;;;
- Πολλά καυτά ερωτηματικά μένουν να απαντηθούν υπό την "αριστοκρατική" γεύση μιας Pinaς Coladaς ... Αξώτικης!!"



Δεν υπάρχουν σχόλια: