slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καρανίκας: «Κάντε υπομονή, σε λίγο βγαίνουμε από τα μνημόνια, υπομονή...»


Σε έξαλλη κατάσταση φορολογούμενος επιτέθηκε φραστικά στο σύμβουλο του πρωθυπουργού, Νίκο Καρανίκα
Ένα περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας μεταφέρει ο Βηματοδότης.
Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Τα όσα φαιδρά, αλλά εξόχως πολιτικά συνέβησαν πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο καφέ "Μαγκαζέ", στην οδό Αιόλου 33, απέναντι από την Αγία Ειρήνη, μου τα αφηγήθηκε βουλευτής του Ποταμιού και σας τα μεταφέρω πάραυτα.
»Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας απολάμβανε στο "Μαγκαζέ" τον φρέντο του μαζί μ' έναν φίλο του, γνωρίζοντας πως ακόμα ήταν πολύ πρωί για να τον αναγνωρίσουν και συνεπώς ουδείς θα τάρασσε την ηρεμία του σαββατιάτικου πρωινού: Ξαφνικά από διπλανό τραπέζι κάποιος τον πλησιάζει: "Εσύ είσαι ο Καρανίκας; Ο σύμβουλος;", του λέει.
Ο κ. Καρανίκας παρατάει αμέσως τη συζήτηση που είχε με τον φίλο του πίνει μια γουλιά καφέ και λέει: "Ναι, αυτός είμαι...".
»Αμέσως μετά όμως κατάπιε την γλώσσα του.
Ο συνομιλητής του (σε ημιέξαλλη, όπως μου περιγράφουν, κατάσταση από οργή) του δηλώνει με το "καλημέρα" ότι είναι κάτοχος μια μικρής διαφημιστικής εταιρίας.
»Εν συνεχεία του βγάζει από το μπουφάν του ένα χαρτί και του το στρίβει στη... μούρη, λέγοντας του: "Μόλις ήλθα από τον λογιστή μου και πληρώνω το 75% των εισπράξεών μου σε φόρους.
Για να πληρώνω εσένα ρε Καρανίκα που δεν κάνεις τίποτα και τους φίλους σου που επίσης δεν κάνουν τίποτα".
»'Οπως μου το εξιστόρησε ο βουλευτής του Ποταμιού και άλλοι πρωινοί θαμώνες άρχισαν να επικρίνουν την κυβέρνηση.
Και τι έκανε νομίζετε ο σύμβουλος;
Συνιστούσε ψυχραιμία λέγοντας: "Κοιτάχτε.... κοιτάχτε φίλοι μου, κάντε υπομονή, σε λίγο βγαίνουμε από τα μνημόνια, υπομονή..."»

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: