slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νovartis: Φούσκα το πολιτικό «σκάνδαλο», πέσανε όμως πάνω σε γιατρούς του ΣΥΡΙΖΑ!


Σε φούσκα περιωπής εξελίσσεται το «σκάνδαλο» της NOVARTIS στο οποίο είχε επενδύσει τα ρέστα του το Μαξίμου στην εναγώνια προσπάθειά του να ρίξει λάσπη σε κορυφαία στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Τα στοιχεία που πήραν οι εισαγγελικές αρχές από τους Αμερικανούς δεν ενοχοποιούν κανέναν πρώην υπουργό Υγείας, όπως διέρρεαν μανιωδώς τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ.


Κάποιοι διάλογοι τους οποίους είχαν υπαινιχτεί εφημερίδες και site, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αφορούν στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Το μόνο σοβαρό στοιχείο που έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη είναι η λίστα με τους 3.500 γιατρούς που συνταγογραφούσαν κατά παραγγελία φάρμακα της NOVARTIS.
Έπεσαν πάνω σε δικά τους παιδιά

Έπεσε πολύ κλάμα στο Μαξίμου όταν έγινε εμπεριστατωμένη ανάγνωση της λίστας με τους γιατρούς που λάδωνε η NOVARTIS.

Tώρα πως έφτασε στα χέρια των κυβερνητικών στελεχών έγγραφο της δικογραφίας μη ρωτάτε, γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει αποκτήσει γραμμές επικοινωνίας με κάποιους κύκλους της δικαιοσύνης, τους οποίους χρησιμοποιεί απροκάλυπτα.



Τα έμπειρα στελέχη της κυβέρνησης διαπίστωσαν ότι καμία διακοσαριά μεγαλογιατροί που είναι στη λίστα, τυχαίνει να είναι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως καταλαβαίνετε κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό αναλογιζόμενοι τις συνέπειες μιας ενδεχόμενης παραπομπής τους.

Αφού οι Συριζαίοι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι, ενημέρωσαν τα παπαγαλάκια τους να σταματήσουν να κάνουν σπέκουλα με το «σκάνδαλο της NOVARTIS» γιατί ο θησαυρός που πήραν από το FBI αποδείχτηκε άνθρακες.

Βέβαια η βρόμικη δουλειά είχε γίνει, αφού για μήνες το σύστημα προπαγάνδας του Μαξίμου φωτογράφιζε τρεις υπουργούς ως εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο, προαναγγέλλοντας μάλιστα και καταιγιστικές εξελίξεις.
https://www.lykavitos.gr/archives/494227

Δεν υπάρχουν σχόλια: