slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απίστευτο: Επαιξαν… μπουνιές Αγραβάνης και Καββαδάς στη Σύρο! [βίντεο]

Βασίλης Καββαδάς και Δημήτρης Αγραβάνης ήρθαν στα…. χέρια κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας του LG AegeanBall. Δείτε το απίστευτο βίντεο!
Ολα ξεκίνησαν όταν ο
Kαββαδάς επιχείρησε να μαρκάρει τον Αγραβάνη πάνω από τη στεφάνη, με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν για τα καλά. Παρά το εκπληκτικό και γιορτινό κλίμα και τη φανταστική ατμόσφαιρα που επικρατεί το διήμερο στη Σύρο, οι δύο παίκτες έχασαν την ψυχραιμία τους και ευτυχώς τους χώρισαν οι υπόλοιποι παίκτες που έτρεξαν κοντά τους, με τον σέντερ του Άρη να επιχειρεί να χειροδικήσει σε βάρος του άσου του Ολυμπιακού.
Προσθήκη λεζάντας

Μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων του 3Χ3 οι δυο τους αντ
άλλαξαν κάποια… γαλλικά!

«Ξέρεις… Η παλιά λύση. Από πιτσιρικάδες από παλιά στα ανοιχτά παίζαμε. Εδώ παίξαμε λίγο πιο δυνατά με κάποια τζαρτζαρίσματα. Δέχθηκα λεκτική επίθεση. Δεν είναι σωστό. Δεν υπήρχε λόγος. Αντέδρασα. Δεν χρειάζεται κάποια παιδιά να έχουν αυτή τη συμπεριφορά στο γήπεδο. Δεν χρειάζονται τέτοια. Όταν κάποιοι ξεπερνούν τα όρια πρέπει να μάθουν να δέχονται και την ανάλογη συμπεριφορά», ανέφερε ο Καββαδάς μιλώντας στην κάμερα της «ΕΡΤ».
Από την πλευρά του Αγραβάνης είπε: «Είμαστε σε μια γιορτή, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είναι μια γιορτή, μας βλέπουν σε πολλές χώρες. Είναι παιχνίδι, ένα 3on3. Είναι ο Μπογκντάνοβιτς εδώ και παίκτες με συμβόλαια με πολλά εκατομμύρια. Είναι κρίμα και επικίνδυνο να κάνουμε τέτοιες φάσεις. Ενοχλήθηκα. Ο κόσμος στη Σύρο είναι τόσο ωραίος που είναι κρίμα να τους χαλάμε το σόου. Εγώ το έχω ξεχάσει. Είμαι εδώ για να τιμήσω τον Πρίντεζη και τον κόσμο. Είμαστε εδώ για να δίνουμε το σωστό πρότυπο στα παιδιά. Πρέπει να υπάρχει μέτρο. Είμαστε παίκτες με συμβόλαια. Ο Μπογκντάνοβιτς θα πάει στο ΝΒΑ. Είναι κρίμα να χτυπήσει κάποιος για μια γιορτή».
http://www.eleftherostypos.gr/sports/111044-apisteyto-epaixan-mpoynies-agrabanis-kai-kabbadas-sti-syro-binteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: