slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Σύρου για την επίσκεψη του Β. Κικίλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

Πρωτοχρονιάτικη πίτα - Επίσκεψη Β. ΚικίλιαΣτις 14 Ιανουαρίου σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα (κέντρο διασκέδασης «ΖΩΖΕΦΙΝΑ» στο Γαλησσά) πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα μας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Σύρου.Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Συριανής καταγωγής Βουλευτής Α΄ Αθηνών και Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος απεύθυνε θερμό χαιρετισμό προς τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Παρών ήταν και ο Βουλευτής των Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης ο οποίος επίσης χαιρέτησε και ενθάρρυνε τους παρευρισκομένους.












Στις 14 Ιανουαρίου σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα (κέντρο διασκέδασης «ΖΩΖΕΦΙΝΑ» στο Γαλησσά) πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα μας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Σύρου.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Συριανής καταγωγής Βουλευτής Α΄ Αθηνών και Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος απεύθυνε θερμό χαιρετισμό προς τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Παρών ήταν και ο Βουλευτής των Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης ο οποίος επίσης χαιρέτησε και ενθάρρυνε τους παρευρισκομένους.
Τέλος εορταστικούς χαιρετισμούς απεύθυναν οι πολιτευτές των Κυκλάδων Κ. Μονογιού, Γ. Βακόνδιος, Γ. Χριστόπουλος και Β. Μπαϊμπά, η Αν. Γραμματέας του Οργανωτικού για το Αιγαίο κα. Κ. Αδαμαπούλου , καθώς και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ. Κ. Γαβιώτης.
Επίσης στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Κικίλιας πραγματοποίησε περιοδεία στην αγορά της Ερμούπολης και συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο Β’, τον Σεβασμιώτατο Επίσκοπο Πέτρο Στεφάνου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Λεονταρίτη, το Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Γιώργο Μαραγκό, καθώς και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννη Ρούσσο.

Ο Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ ΣΥΡΟΥ

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: