slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2018 - ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ

 "Το 2018, να μάθουμε από τα νησιά, πώς να νικάμε τα κύματα"

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου 
Σε λίγα 24ωρα, ένας ακόμη χρόνος γίνεται παρελθόν, αφού έχει αφήσει τα αποτυπώματά του στις ζωές μας και τα σημάδια του στον τόπο μας.

Για όλους εμάς, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ήταν μια ακόμη χρονιά σκληρής δουλειάς, για να
απαντήσουμε στις προκλήσεις, για να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες, για να αντέξουμε στα χτυπήματα που δέχτηκαν τα νησιά μας. Με βαθιά πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των νησιωτών μας, εργαστήκαμε με αφοσίωση και με στόχο την κορυφή.
Γιατί, μόνο η κορυφή ταιριάζει και αξίζει σ' αυτόν τον υπέροχο λαό του Νοτίου Αιγαίου.
Όλοι μαζί τα καταφέραμε και αποδείξαμε στην πράξη πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο. Δεν ακολουθήσαμε απλώς τη μοίρα μας σε μια πορεία δύσκολη και – για πολλούς – με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα. Κόψαμε πρώτοι το νήμα, στηρίζοντας όχι μόνο τα νησιά μας, αλλά και τη χώρα μας. Όσο κι αν αυτή αναζητά κάθε ευκαιρία, για να δείξει την αγνωμοσύνη της απέναντί τους. Κανένας όμως δεν μπορεί να παραχαράξει το μέγεθος της συνεισφοράς τους.
Με τον ίδιο ζήλο, με το ίδιο πάθος, θα δουλέψουμε και στη νέα χρονιά που ανοίγεται μπροστά μας. Με συγκεκριμένα και καλά σχεδιασμένα βήματα διαμορφώνουμε το αύριο του τόπου μας.
Σ' αυτή τη συλλογική προσπάθεια, δεν μπορώ παρά να βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία. Την αισιοδοξία που πηγάζει από τη δύναμη και το σθένος του νησιώτικου λαού μας, να στέκεται όρθιος κόντρα στις αντιξοότητες, να ξεπερνά τα εμπόδια, να τα μετατρέπει σε ευκαιρίες και στο τέλος να αναδεικνύεται πρωταθλητής.
Γι αυτό το λαό, οφείλουμε να ξεπερνάμε διαρκώς τον εαυτό μας, για να επιτύχουμε το καλύτερο.
Εύχομαι από καρδιάς, η νέα χρονιά να μας οδηγήσει ακόμη πιο μπροστά.
Και το 2018, να είμαστε τα νησιά της δημιουργικότητας, στον ωκεανό της μιζέριας.
Να μάθουμε από τα νησιά, πώς να νικάμε τα κύματα.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
       Γιώργος Χατζημάρκος






Δεν υπάρχουν σχόλια: