slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: ΔΤ - Δήλωση Μανώλη Κεφαλογιάννη ενόψει της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο


Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ενόψει της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου καλωσορίζουμε στο Ηράκλειο τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο των προσυνεδριακών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία ενόψει του Συνεδρίου μας τον Δεκέμβριο.

Μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος καλωσορίζουμε και τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επανεκκίνηση της Οικονομίας και την επιχειρηματικότητα

Στο Προσυνέδριο του Ηρακλείου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παρουσιάσει τις στοχευμένες προτάσεις του κόμματος που θα δώσουν ώθηση και προοπτική στην ελληνική Οικονομία και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Προτάσεις που θα συνεισφέρουν θετικά στη βελτίωση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας που δύο χρόνια τώρα έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα από τις ιδεοληψίες μίας αλλοπρόσαλλης κυβέρνησης.

Η Νέα Δημοκρατία έχει στο κέντρο τους της πολιτικής της τη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών που δύο χρόνια τώρα κρατάνε δέσμια την οικονομική δραστηριότητα.

Γιατί πλέον, όλη η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση υπερφορολογεί με ταξικό πρόσημο. Τους έντιμους και συνεπείς φορολογούμενους.»

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: