slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Ο Κυκλαδίτης επιστήμονας και πολιτικός ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Συντονιστικής Γραμματείας των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία, σήμερα το πρωί προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου:
«Το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου εξακολουθεί να παραμένει επίκαιρο. Μήνυμα για την ενότητα του λαού και την προστασία της δημοκρατίας.
Στις μέρες μας η επίθεση κατά των θεσμών, της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου, ο ευτελισμός και η υποσκέλιση τους, υπονομεύει και αμφισβητεί το μέλλον της Πατρίδας.
Στις μέρες μας, πρώτιστο καθήκον όλων μας πρέπει να είναι η κοινωνική δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη και η ενίσχυση της δημοκρατίας μέσα από αδιάκοπη μάχη ενάντια στις αντιδημοκρατικές πρακτικές και τη βία.
Στις μέρες μας ο τόπος έχει ανάγκη από πρόοδο. Δεν χρειάζεται ούτε επιστροφή στο παρελθόν ούτε νέες εξεγέρσεις. Τα νέα «Πολυτεχνεία» θα είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας στον τομέα της καινοτομίας, της επιστήμης, της παραγωγής και της κοινωνικής προόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: