slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σοβαρά ερωτήματα της Ν.Δ. για τα έγγραφα που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος




Σοβαρές επιφυλάξεις για τα έγγραφα που κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, εκφράζουν από τη Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά το end user certificate (πιστοποιητικό τελικού χρήστη) αναγράφεται ο Yahya Abdullah Al Asseri ως επικεφαλής της διεύθυνσης εξοπλισμών της Σαουδικής Αραβίας να υπογράφει για την αντισυμβαλλόμενη κυβέρνηση, ενώ στην επικύρωση από το ελληνικό προξενείο (σφραγίδα πάνω αριστερά) εμφανίζεται ως όνομα του υπογράφοντος που επικυρώνεται το Abdullah said Al Afgani.


Παράλληλα, στο αραβικό end user certificate που επίσης κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος, στη Νέα Δημοκρατία παρατηρούν και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως ορισμένα εξόφθαλμα ορθογραφικά λάθη.

Για παράδειγμα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναγράφεται ως «Ministry of Defense» αντί για «Ministry of Defence» που είναι το σωστό στα Αγγλικά, ενώ στο αραβόφωνο έγγραφο, κάτω αριστερά γίνεται αναφορά στην Government of the Government of the Greece.

Μάλιστα, στο αγγλόφωνο End User Certificate η ελληνική κυβέρνηση αναγράφεται ως Greece Government.

Δεν υπάρχουν σχόλια: