slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με στελέχη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ στη Νάξο συναντήθηκε ο Γιάννης Βρούτσης

Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή νομού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βρούτση, και το Δ.Σ. της Τ.Ο. της ΝΔ στα γραφεία της Οργάνωσης, εκπροσωπούμενη από σύσσωμο το προεδρείο της.Ο βουλευτής κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Οκτωβρίου, ενημέρωσε τα κομματικά στελέχη στη Νάξο για την υφιστάμενη, εξόχως προβληματική, κατάσταση σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο για την πατρίδα μας και παρουσίασε τις συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις της ΝΔ για την αντιμετώπιση των υπαρχόντων προβλημάτων.

Ειδικότερα θέματα συζήτησης αφορούσαν το φορολογικό, το ασφαλιστικό, την Παιδεία, την ασφάλεια και τα εθνικά ζητήματα.

Επιπλέον, έγινε ενημέρωση αναφορικά με το οργανόγραμμα δράσεων του κόμματος στο δρόμο προς το 11ο Συνέδριο της ΝΔ στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2017.

Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων μέσω του προέδρου της, Ευστάθιου Πολυκρέτη, ενημέρωσε το βουλευτή του νομού και τα στελέχη της Τ.Ο. της ΝΔ σχετικά με τις πραγματοποιηθείσες και σχεδιαζόμενες δράσεις, την οργάνωση και τη λειτουργία του τοπικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουν να είναι αρωγοί τόσο στις προσπάθειες του κόμματος για ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα όσο και στην εποικοδομητική παρουσία σε τοπικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: