slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βλασερός για επικράτηση Φώφης Γεννηματά: «Καθαρή νίκη, αλλά και δύσκολη εντολή»


Τα συγχαρητήρια του προς την Φώφη Γεννηματά για την εκλογή της στη θέση της επικεφαλής της Κεντροαριστεράς εξέφρασε ο Γιάννης Βλασερός, πολιτευτής Κυκλάδων (επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΣΥ) και τομεάρχης Πολιτικής Νησιωτικών Χώρων του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βλασερός επισήμανε ότι η καθαρή νίκη της κ. Γεννηματά συνιστά ταυτόχρονα και μια δύσκολη εντολή, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η σύνθεση της ενιαίας δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης αποτελεί ευθύνη όλων όσων έθεσαν υποψηφιότητα. Επιπλέον, τόνισε ότι τα νησιά, μέσω της ευρείας συμμετοχής τους στην εκλογική διαδικασία, απέδειξαν ότι πιστεύουν στην ανασυγκρότηση της παράταξης, γι’ αυτό και περιμένουν από την κ. Γεννηματά να τα δικαιώσει.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Βλασερού έχει ως εξής:
Συγχαρητήρια στη νέα μας Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά για την μεγάλη της επιτυχία. Συγχαρητήρια αξίζουν και στο Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά και σε όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στην δημοκρατική αυτή μάχη.
Ο λαός έδωσε στη Φώφη Γεννηματά μία καθαρή νίκη αλλά και μία δύσκολη εντολή και κατέστησε συνυπεύθυνο τον Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και τους άλλους συνυποψηφίους τους να συνθέσουν την ενιαία Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.
Βασικό στοιχείο αυτής της προσπάθειας πρέπει είναι η πολιτική ενεργοποίηση και αξιοποίηση των χιλιάδων πολιτών πού προσήλθαν στις κάλπες.
Τα νησιά μας έδειξαν με την ευρεία συμμετοχή τους ότι πιστεύουν στην επανένωση και ανασυγκρότηση της Παράταξης μας και περιμένουν η Πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά να τους δικαιώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: