slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Φώφη Γεννηματά στη Νάξο (video+φώτος)

Στη Νάξο βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.



Η κ. Γεννηματά συνοδευόμενη από τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη και τη βουλευτή Φθιώτιδας Τόνια Αντωνίου έφτασε στο νησί στις 4:30 το απόγευμα. Στο αεροδρόμιο την προϋπάντησαν ο Τομεάρχης πολιτικής νησιωτικών χώρων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βλασερός, ο γραμματέας και τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Νάξου, o γραμματέας και μέλη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων, ο επικεφαλής της παράταξης "Νησιωτική Πολιτεία" Νίκος Μαϊτός και άλλα μέλη της παράταξης, ο π. Νομάρχης Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας κ.ά.



Αρχικά η κ. Γεννηματά επισκέφτηκε τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου όπου έγινε δεκτή σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.



Εκεί, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΣ της εξέθεσαν θέματα για τον πρωτογενή τομέα στο νησί και ειδικότερα για τα προβλήματα της Ένωσης.



Στη συνέχεια, επισκέφτηκε το νοσοκομείο Νάξου και ξεναγήθηκε στους χώρους του από τον αναπληρωτή διοικητή Κώστα Απιδόπουλο και το διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας Βασίλη Ραπτάκη. Η κ. Γεννηματά ενημερώθηκε για την πορεία του νοσοκομείου και για τη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.



Στις 7:30 η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην αίθουσα Ιάκωβος Καμπανέλλης του δημαρχείου, παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ λίγο νωρίτερα είχε συνάντηση με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη.















http://www.naxostimes.gr/politiki/12511-sti-nakso-i-fofi-gennimata-video-fotos

Δεν υπάρχουν σχόλια: