slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη στη Νάξο του Προϊσταμένου της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

    Επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποίησε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Θανάσης Δρόσος εν όψει του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού 2017 -2018.
    Συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της
Περιφερειακής Ενότητας Νάξου με τον Έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη  και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τεχνικών Έργων Νάξου Θανάση Γρυλλάκη όπου συζητήθηκε ο προγραμματισμός των μέτρων αντιμετώπισης των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.                                  Συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Νάξου, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, ζήτησαν τη βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αντικατάσταση του κατεστραμμένου, από την πρόσφατη πυρκαγιά, εξοπλισμού ραδιοεπικοινωνιών.
       Ο Έπαρχος Νάξου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικών Έργων Νάξου πραγματοποίησαν αυτοψίες στην Τοπική Κοινότητα Κορώνου, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κορώνου Νίκο Χουζούρη και το Δημοτικό Σύμβουλο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Νίκο Χουζούρη καθώς και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Φιλωτίου – Απειράνθου – Κορωνίδας.
       Ο κ. Δρόσος είχε, επίσης, συνάντηση με το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη, τον οποίο ενημέρωσε για τις ενέργειες των Υπηρεσιών της Περιφέρειας όσον αφορά τη λήψη μέτρων πρόληψης για την προστασία  των περιοχών της Κορώνου από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Μεταφορών, Ακτοπλοΐας, Επικοινωνιών  & Κρουαζιέρας &
Έπαρχος Νάξου
Ιωάννης Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: