slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μακάριος Λαζαρίδης: «Δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία, χωρίς να υπάρχει νόμος και τάξη»

 «Ο κ. Τσίπρας απαντώντας στη Βουλή τον περασμένο Φεβρουάριο, σε ερώτηση που Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε πει ότι αυτή η συζήτηση είναι ανεπίκαιρη. Δυστυχώς, αυτή η συζήτηση όχι μόνο δεν είναι ανεπίκαιρη, αλλά αφορά μια πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά. Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία, χωρίς να υπάρχει νόμος και τάξη. Η ελευθερία δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερή». Αυτό τόνισε ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μιλώντας σήμερα στον
ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ». Και πρόσθεσε: «Όταν υπάρχει νόμος και τάξη αυτό συμβάλλει αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Ουδείς θα πάει να επενδύσει σε μια χώρα που ο κάθε Ρουβίκωνας μπαίνει οποτεδήποτε σε μια υπηρεσία προπηλακίζει, καταστρέφει και, μάλιστα, μετά τον διευκολύνουν να φύγει. Ο κ. Τόσκας και η Κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν ισχυρίζομαι ότι παλαιότερα τα πράγματα ήταν τέλεια, αλλά σίγουρα δεν ήμασταν εκεί που είμαστε σήμερα».
Αναφερόμενος, στα όσα είπε ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης για παρακολουθήσεις  λογαριασμών στα social media, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε:  «Δυστυχώς, από αυτήν την Κυβέρνηση μπορούμε να τα περιμένουμε όλα. Αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να συμβαίνουν σε μια ευνομούμενη Πολιτεία. Υποδηλώνουν μια καθεστωτική αντίληψη και πρακτική. Είναι απαράδεκτο σήμερα να μιλάμε για παρακολουθήσεις λογαριασμών. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης, αλλά ακόμη και σε τριτοκοσμική χώρα, Υπουργός που θα προέβαινε σε αυτήν την παραδοχή θα έφευγε την ίδια ώρα».  




Δεν υπάρχουν σχόλια: