slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πολιτιστικός Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος": με αισιοδοξία ξεκινά την φετινή χρονιά για το σύλλογο μας και με σεβασμό στην ιστορία και στον πολιτισμό του τόπου μας


Το Διοικητικό Συμβούλιο με αισιοδοξία ξεκινά την φετινή χρονιά για το σύλλογο μας και με σεβασμό στην ιστορία και στον πολιτισμό του τόπου μας, προγραμματίζει ποικίλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Καλούμε τους συγχωριανούς και μέλη (νεολαία, φοιτητές, επιστήμονες κλπ.), να πλαισιώσουν το σύλλογο με προτάσεις, ιδέες και απόψεις συμβάλλοντας θετικά στο έργο του. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει με κέφι, όρεξη και μεράκι τις προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει και είναι σύμφωνοι με το καταστατικό ίδρυσης του συλλόγου μας.

Φτιάξτε την παρέα σου και έλα στο σύλλογο μας !!
Παραδοσιακοί μεζέδες και φαγητά από συγχωριανούς μας «μάγειρες» και καλό Κυνηδαριώτικο κρασί, κάθε Τετάρτη στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι). Στόχος είναι ο σύλλογος να γίνει στέκι συνάντησης των συγχωριανών και φίλων μας, να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να διασκεδάζουμε. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα παρευρίσκονται κάθε Τετάρτη στον σύλλογο, προκειμένου να καταθέτετε απόψεις ή προτάσεις για θέματα και δραστηριότητες που αφορούν το σύλλογο και το χωριό μας.
Έναρξη την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017.

Σαββατοκύριακο διασκεδάζω με παραδοσιακούς χορούς !!
Ένας από τους βασικούς σκοπούς του συλλόγου, είναι η διατήρηση και η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην αίθουσα του συλλόγου κάθε Σάββατο και Κυριακή, θα διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί για μικρούς και μεγάλους. Τα τμήματα εκμάθησης των παραδοσιακών χορών έχουν ως εξής:
1ο Τμήμα: Για παιδιά ηλικίας έως 13 ετών, κάθε Κυριακή 17:00–18:30 μ.μ. με υπεύθυνη την συγχωριανή μας Ειρήνη Γ. Μονδέλου.
2ο Τμήμα: Από 13 ετών και άνω, (έφηβοι, νέοι, φοιτητές κλπ.), κάθε Σάββατο 18:30–20:00μ.μ. με υπεύθυνη την Μάνθα Ζήβα.
3ο Τμήμα: Όλοι οι υπόλοιποι..., κάθε Κυριακή 19:00–20:30μ.μ. με υπεύθυνο τον Δημήτρη Μήτση.
Έναρξη για το 2ο Τμήμα το Σάββατο 14/10/2017 και για το 1ο και 3ο Τμήμα Κυριακή 15/10/2017. 
Θέλουμε τα μέλη μας κοντά στο σύλλογο. Η συμμετοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ και κυρίως της νεολαίας, είναι βασική προϋπόθεση, για να συνεχίσει ο σύλλογος μας την προσπάθεια και τις δραστηριότητές του. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε προφορικά ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος sykinid@otenet.gr για τυχόν αλλαγές στις ταχυδρομικές διευθύνσεις σας, για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας.
Επίσης για ανακοινώσεις, εκδηλώσεις και νέα του συλλόγου μας, μπορείτε να επισκέπτεστε και την σελίδα μας στο Facebook:  https://www.facebook.com/kinidaros1931/.
Η παρουσία σας θα τιμήσει τις εκδηλώσεις μας και σας περιμένουμε!

Φωτ.: Ιάκ. Κ Τσελέντης. Από την εκδήλωση "Κυνηδαριώτικο γλέντι" στις 12/8/2017 - Ξημερώματα 

Φωτ.: Ιάκ. Κ. Τσελέντης. Από την εκδήλωση "Παραδοσιακή βραδιά" στις 21/8/2017

Φωτ.: Ιάκ. Κ. Τσελέντης. Από την εκδήλωση "Παραδοσιακή βραδιά" στις 21/8/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: