slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τις δράσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου στηρίζει η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Νάξου, Βαγγέλη Κατσαρά πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Τ.Γ. Στάθης Πολυκρέτης της  ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων  στις 20/10/2017 .  

Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων πρότεινε να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή του Συλλόγου μέσα από δράσεις καθώς και ημερίδες σε θέματα σχετικά με την γαστρονομία του νησιού καθώς και με τον εναλλακτικό τουρισμό, θέματα τα οποία αποτελούν βασικό στόχο για τους επαγγελματίες του κλάδου, έτσι ώστε να υπάρξει μια ακόμη σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια του Συλλόγου.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου ενημέρωσε τον πρόεδρο του Συλλόγου σχετικά με τις δράσεις του τοπικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ και διαβεβαίωσε τον κ. Κατσαρά ότι θα συνεχίσουν να είναι αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται με στόχο το καλύτερο μέλλον του νησιού μας. 


Ο κ. Κατσαράς ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Νάξου σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος Ξενοδόχων Νάξου συνολικά, αλλά και κάθε επαγγελματίας του κλάδου ξεχωριστά, τόσο κατά την διάρκεια της τουριστικής σεζόν, όσο και κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως την έναρξη της επόμενης τουριστικής σεζόν. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων ενημέρωσε και για τις νέες κινήσεις και δράσεις του Συλλόγου ως προς την τόνωση τόσο του κλάδου τον οποίο εκπροσωπεί, όσο και ως προς την προώθηση του νησιού συνολικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: