slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ - Επιστημονική Ημερίδα την 26η Αυγούστου 2017 στο Σαγκρί Νάξου δια Ι. Μ. Αγ. Ελευθερίου Σαγκρίου Νάξου και η προσφορά της Εκκλησίας στην Παιδεία - ιδιαίτερα στή Νάξο- κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας

programma imerida mitropoli 2
Η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας σας προσκαλεί στην Επιστημονική Ημερίδα που
διοργανώνει με θέμα: «Η Ιερά Μονή Αγίου Ελευθερίου Σαγκρίου Νάξου και η προσφορά της Εκκλησίας στην Παιδεία – ιδιαίτερα στή Νάξο- κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας».
Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια της επετείου της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την κατασκευή της Ιερής Λειψανοθήκης της Μονής Αγίου Ελευθερίου Σαγκρίου Νάξου υπό του Καθηγούμενου αυτής Ιερομόναχου Καλλίνικου Βαρβατάκη και με αφορμή την επάνοδο της στην Ιερά Μονή μετά από 198 χρόνια.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 6:00 το απόγευμα στο Σαγκρί Νάξου.
Τιμητική Οραγανωτική Επιτροπή:
Πρόεδρος: Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος
Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Μαϊτός, Πρωτ. π. Αντώνιος Απειρανθίτης (εφημέριος Σαγκρίου), Στέλιος Σκορδιαλός (πρόεδρος Σαγκρίου), Θωμάς Γραμματάκος (πρόεδρος Συλλόγου ΠΝΟΕΣ), Κωστας Βερνίκος (πρόεδρος Συλλόγου Σαγκριωτών).
Το πρόγραμμα της ημερίδας:



ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ. (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΝ)

  Η Ιερά Μητρόπολις Παροναξίας σας προσκαλεί στην Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: «Η Ιερά Μονή Αγίου Ελευθερίου Σαγκρίου Νάξου και η προσφορά της Εκκλησίας στην Παιδεία – ιδιαίτερα στή Νάξο- κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας» το απόγευμα του Σαββάτου της 26ης Αυγούστου 2017 και ώρα 6η  μ.μ. στο Σαγκρί Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: